L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de novembre del 2014

Una nova millora en el Parc dels Vents: una olivera en lloc de la gàbia per a aus rapinyaires


Hem observat que l'Ajuntament de Tavernes ha substituït l'estructura metàl·lica que servia de gàbia a les aus rapinyaires per un exemplar d'uns dels arbres mediterranis més tipics i propis: una olivera.

L'olivera és un exemplar ja adult i ha quedat plantada en la mateixa ubicació de la gàbia, i està envoltada de bancs on poder seure i descansar.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si,ja deia jo que algo havia canviat al poble i no sabia qué! Una Olivera que farà baixar la contaninació i residu de CO al poble. Però dona tant com per a notícia? Eleccions? Cada vegada comencen mès prompte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Noticies així breus tipus fotonotícia en venim publicat habitualment des que existeix el blog.

Hi ha qui està massa sensible en les eleccions.

Anònim ha dit...

Sabeu on s'ha plantat el Ginkgo Biloba que estava al cementeri i van arrancar per construir un panteó?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això quan va ser? Desconeixíem eixa circumstància.

El Tila ha dit...

collons, sempbal que han soltat als doberman per les xarxes socials! No se pot dir rés, no se pot fer rés, que enseguida tens un gos de presa a punt de mossegar, redeu! jajaja Xè tranquilitat, xèeeee! no se poseu nerviosos, que les tiles van que volen!

Anònim ha dit...

Això va ser pel mes d'abril.
Em va extranyar que per fer un panteó llevaren un arbre tan especial com el Ginkgo Biloba considerant un fosil viu i famos per sobreviure a la bomba d'Hiroshima.
Busca este arbre en google i voràs.

El Tila ha dit...

Podrien canviar el nom del parc, i dir li el parc de la Olivera, o el parc on ja no hi ha puses. Encara que també haurien pogut engaviar a totes les puses i fer un circ, hauria animat el diumenge de matí als que no tenen res que fer millor que criticar ho tot.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No cal buscar en google. No som botànics però sabem el que és, origen, característiques, propietats medicinals i fins i tot on hi ha algun exemplar més en el terme.
Ara, el que desconeixíem és que s'havia construït un panteó i que hi havia un exemplar al cementeri.
Ja ho preguntarem.

Anònim ha dit...

En eixe parc hi havia les uniques engronsadores per a bebes. Per vandalisme es trencaren, i en reposar-les, ja no les van posar de bebes. Eren les uniques a tot Tavernes. Ara ti tens nadons xicotets i vols engronsar-los, has d'anar-te'n a altre poble. Costaria molt posar en algun lloc algun engronsador per als xiquets més menuts?