L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 10 de novembre del 2014

Un més amb problemes judicials i un nou escàndol al PP: El jutge cita a declarar l'ex-president de les Corts Valencianes, Juan Cotino

 
El jutge José Ceres que instrueix la investigació de la branca valenciana del “cas Gürtel” ha citat a declarat per al pròxim 28 de novembre l'expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, ex-conseller en diversos governs de Francisco Camps, segons que han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià. 

La seva citació correspon a la investigació sobre els contractes signats amb empreses de la trama Gürtel per a l'organització de la visita del Papa Benet XVI l'any 2006 a València. En aquesta mateixa peça separada hi ha citats alguns exdirectius de Ràdio Televisió Valenciana i així dos diez abans declararan també en qualitats d’imputats Vicente Sanz i Juan Prefaci, ex secretaris generals de RTVV i José Llorca, ex director de RTVE en Valencia y ex directiu de Canal 9. 

El jutge ha pres eixa decisio després que la Secció de Delictes Econòmics de la Fiscalia de València haja presentat un escrit a la Sala del Civil y Penal del TSJ on demanaven que Juan Cotino fora citat a declarar per la possible participació en l’adjudicación de contractes a la trama Gürtel en el 2006.

Juan Cotino havia estat elegit per Francisco Camps com a representant del govern valencià en els preparatius de la visita del Papa, que foren canalitzats mitjançant la Fundación V Encuentro de las Familias, on estaven representats l’Ajuntament de València, la Diputació i l’Arquebispat.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Este ja no pot dimitir.

Anònim ha dit...

Jajaja!!!No senanava a plantar kakis? Quina cuadrilla mos governa..!