L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de novembre del 2014

Quo vadis, PSOE?


Hem pogut llegir una nota publicada pel PSOE sobre la violència de gènere i l'acte institucional. Lamentable. I indicativa del descontrol que duen els socialistes vallers amb la gent que últimament els dirigeix: han perdut el nord, el sud, l'est i l'oest. 

No anem a perdre ni un minut en la nota. No s'ho mereix de tant desgavells com diu. Simplement dir que ens sembla una nota ofensiva a la intel·ligència, al trellat i al coneixement de tots els veïns de Tavernes. I ens sentim ofesos com a vallers. Com deuen de sentir-se ofesos els cossos de seguretat implicats perquè en la nota el PSOE desprecia dies i dies de planificació i de treball. 

Veïns i veïnes vallers i vallers: no hi ha cap babau o beneït que es crega, com vol fer creure la nota del PSOE, que un acte que compta amb la participació del jutge, del fiscal i del secretari del jutjat de violència de génere de Sueca i amb la unitat especial de la Guàrdia Civil es prepara en un dia.  ¿Algu sap d'algun veí/veïna que s'ho crega? ¿hi ha algu, fora dels autors de la nota, que es crega que un acte d'eixe nivell es prepara en un dia? On està eixe babau?


No cal ni dir que un acte institucional de l'Ajuntament, amb les institucions i entitats implicades, no es planifica, es programa i s'aprova en un dia, com diu el PSOE. Ni fins i tot en un mes: porta mesos de treball.

I ha estat la unitat especial de violència de genere de la policia local, comptant amb la participació de la Guàrdia Civil i els jutjats, qui ha preparat i organitzat l'acte.

La nostra enhorabona. 

3 comentaris:

l'home en punta ha dit...

estos del SOE estan que no paren, tu! Quina manera de cagar-la, una vegada darrere d'un altra.
Jo he llegit el que han dit i mostra una manca de nivell terrible. Esperpentic. Burtonià. Depriment i quasi laxant.
És cert, han perdut tots els punts de referència.

Anònim ha dit...

Pues igual que el del Bloc no s'organitza en un dia, el del PSOE tampoc. I hagueu estat passant pel Bloc dient que el PSOE contraprograma a l'Ajuntament. Amb l'agravant de que a la web de l'Ajuntament ix com a noticia l'acte de la policia i no la de serveis socials, i el Sr. Alcalde envia Saludes d'un acte i no de l'altre.
Quí és qui no té en compte a la totalitat dels vallers?

Anònim ha dit...

El PSOE. Així de clar i ras. I no hi ha volta de fulla.

La web municipal quant a notícies a publicar depén del gabinet d'alcaldia i la norma es que tu li dones allò que vols que publique.
El gabinet d'alcaldia publica lo que se li envia, no pot saber que pensa fer S.S. si no li ho diuen. I no han dit res.

I per tant no espot publicar algo que desconeix.

Per altra banda, l'acte institucional de l'Ajuntament es el que s'ha fet en el saló de plens. Normal que siga l'alcalde qui convide.
I no li busques justicacions a lo que ha fet el PSOE que no en té.