L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de novembre del 2014

Programa Iceberg: Tots els dies... no un plàtan, sinó una mentira del PP.


Llegim en una nota de premsa del PP, en castellà. La resumim per no cansar el lector amb bovades. Diu que Jordi Joan i el seu govern no van prestar cap recolzament al Projecte Iceberg, posat en marxa la passada legislatura, i que quan Jordi Joan va assolir l'alcaldia va acabar amb eixa iniciativa pionera.

I acaba la nota  dient en referència a l'acte d'avui que "ahora le vienen las prisas a Juan por dar una imagen sobre la violencia de género, cuando en realidad este trabajo ya estaba hecho y él es el responsable de haberle pasado el rodillo y acabar con el Proyecto Iceberg". 
 
Sincerament, ja feia temps que no llegíem en tants pocs renglons tants destarifos i tanta falta d'informació. Quina manera de fer el ridícul!

I mira per on, precisament en el col·loqui posterior a l'acte d'avui en el saló de plenaris, un dels assistents ha preguntat pel programa Iceberg i que hi havia de cert en allò que deia  una nota de premsa:  que l'alcalde l'havia eliminat. 

L'alcalde, Jordi Joan, expressa la seua sorpresa per eixa afirmació  i diu que no té tant de poder per suprimir ni eliminar un programa de la Generalitat (Conselleria de Governació) quan damunt era un projecte europeu. L'alcalde informa que el programa es va iniciar el 2010 i es va acabar el 2012, en la present legislatura - cosa que el PP ha callat - i va afirmar que l'Ajuntament en tot moment va complir els objectius. 

I aprofitant que estava present una de les tècniques de Serveis Socials que va treballar en el programa, li ha demanat que explique la situació del Projecte Iceberg. 

La tècnica ha dit als assistents que el programa es va acabar en el 2012 i que l'Ajuntament va estar recolzant i donant suport a les activitats programades de formació d'un grup de voluntaris en el tema de la violència de gènere. I afegia que l'Ajuntament va complir els objectius i el grup de voluntaris es va crear. Eixe grup ha explicat que és independent, autònom, i la tasca de l'Ajuntament i el mateix Programa Iceberg acabava en eixe punt amb la creació del grup i que ell començava a funcionar, sense tindre res a vore amb l'Ajuntament.

Està clar no? El Projecte Iceberg es va acabar amb el 2012, amb lliurament a Cullera de reconeixements als participants per haver aconseguit la formació d'eixe grup.


¿Que no s'ho cregueu? Doncs consulteu la pàgina web oficial del projecte i voreu com l'última informació és del 2012, quan es va acabar. 

http://www.iceberg-project.eu/es 

Aquests del PP de Tavernes és que no escarmenten. Com aquella propaganda del plàtan de Canàries: "Tots els dies un plàtan". Només que ací no és un plàtan, sinó una mentira del PP. I el problema greu és que després ells mateixa rellisquen en la pela i cauen de morros!!! Per mentirosos!!!
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buuf, es que son insoportables! L'altre dia amb l'alta tensio, mes alla el cementeri i els passos de zebra, un altre dia el col.lector de la platja, fa temps la piscina i el parking... Ara aso, i en un tema com la violencia de genere! Tenen com a unic recurs la mentira i difamacio! I lo millor de tot es que al final cau tot pel seu propi pes!

Anònim ha dit...

Com és que estava una tècnica de serveis socials, si l'alcalde no l'havia convidada a assistir, i molt menys com protagonista?

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tu com saps que l'alcalde no l'havia convidada?

Anònim ha dit...

Jo vais entender que el Sr. Alcalde convida a tots/es els veins/es.

Anònim ha dit...

Este Manolo no s'entera de lo que pasa en el poble.