L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 de novembre del 2014

Primer Camp a Traves per a xiquets i xiquetes de la temporada escolar




Organitzat per la regidoria d'Esports que presideix el regidor de Compromís, Josep Llácer, avui s'ha celebrat el primer Camp a Través de la temporada escolar amb una bona participació de xiquets i xiquetes dels centres escolars en totes les categories. Segons l'organització ha sigut 214 els participants que han estat animats pels molts pares i mares que han acudit als Sequers per presenciar les curses dels seus fills. 

El vent que regnava pel matí no ha impedit la celebració de les proves encara que ha estat bufant mentre s'hi celebraven encara que això implicava un poc més d'esforç entre els joves atletes, que al final de la prova han rebut diversos obsequis de les cases patrocinadores: Sala Gandia de fruites, Aigua Lanjaron i el detall habitual que reben de la regidoria d'Esports, organitzadora de la prova. 

El regidor d'Esports si els tècnics de la regidoria han lliurat els trofeus als joves esportistes. Cal destacar la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, el Club d'Atletisme Valldigna i els monitorses dels centres escolars. 
 

Resultats

Aleví Masculí: Juan Borrull Magraner - David Torres Alfandec -Alex Ruano Divina Aurora.
Benjamí Masculí: Rayan En Babe P.S. José - Vicent Grau H.H.D.C. - Hector Valero Alfandec
Prebenj. Masculí: Javier Pelegri San Miquel - Gerard Espinosa P.S. - Jose Luis Chofre Alfandec
Infantil 5 anys: Andreu Pla P.S. José - Antonio José Almiñana P.S. José - Marc Sansaloni Alfandec
 
 
Aleví Femení: Neus Sansaloni C.P. Magraner - Fatima Barri San Miquel - Olga Boch Alfandec
Benjamí Femení: Carmen Escrihuela H.H.D.C. - Carmen Lledo HHDC - Anabel Palomares H.H.D.C.
Preb. Fem: Clara Gascón Alfandec - Neus Garcia Alfandec - Paula San Antonio Magraner
Infantil 5 anys Fem: Sara Giner, H.H.D.C - Daniela Rodrigo Alfandec -Paula Gimeno Magraner.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'organització. Tots els xiquets contents amb els seus regals. Gracies a la Regidoria d'esports als seus tecnics i als monitors dels diferents col·legis. Tambe agrair a les empreses col·laboradores sense elles resultaria mes dificil realitzar aquestes activitats.