L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 14 de novembre del 2014

Presentació de "Reset TVV. Per una televisió pública valenciana i de qualitat"




La Biblioteca municipal va acollit la presentació del llibre "Reset RTVV: per unes polítiques de comunicació al servei de la societat", acte organitzat per la regidoria de Promoció Lingüística, que dirigeix Josep LLácer, i Onada Edicions, amb la presència de membres del col·lectiu Ricard Blasco. 

Va obrir l’acte Amalia Garrigos que va parlar sobre el consens entre les forces polítiques per refundar RTVV amb un decàleg o manifest de recuperació que al final foren 14 punts, i va indicar que es demana igualment la creació per part de les Corts Valencianes del Consell Audiovisual Valencià. 

L’acte es va desenvolupar com una mena de diàleg entre Amalia Garrigós, que ve fer en la practica de moderadora, Rafael Xambó i Mònica Parreño, on es va reivindicar la figura de Ricard Blasco, mort fa 20 anys, i que va ser el gran impulsor del audiovisual valencià, en les seues facetes de cineasta, artista, investigador de la comunicació i premsa en valencià.
 

En parlar del llibre, es va indicar que recull les dades actualitzades dels mitjans de comunicació, on nomes el 14% de les publicacions digitals empren el valencià, i va demanar uns mitjans forts en valencià davant la precarietat actual. 

També es van fer al·lusions als models als 1.500 milions de deute que s’han anat per les clavegueres amb la nefasta gestió que la gent posada pel PP ha fet de la RTVV. 

Es va comentar també la posada en marxa de “Tele Rus”, el projecte que engega el president de la Diputació, i que es considera es il·legal, així com la nova ocurrència del president Fabra que després de tancar RTVV i gastar-se unes milionades, ara es planteja iniciar una nova televisió. 

Sobre les 40 persones van assistir a una xerrada que va ser llarga i atapeïda en els temes, i on només vam poder vore regidors de Compromis entre els assistents.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Excel.lent