L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 21 de novembre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El PP sembla dir: "No a la subestació del Golfo" "No als sectors de la platja" "No a la depuradora"

Captura del blog afí al PP


¿Serà el nou crit de "guerra electoral" del PP de Tavernes dins de la campanya de desprestigi i desqualificació que porta contra l'alcalde de Compromís, Jordi Joan?

L'última del PP: criticar en el seu blog afí que Jordi Joan s'entreviste amb el director general d'Energia de la Generalitat. Al PP no li pareix gens bé Jordi Joan demane al Ministeri d'Indústria la subestació del Golfo. 

El PP ha criticat l'alcalde de Tavernes, per preocupar-se dels interessos generals de la ciutat. El PP ha criticat i s'ha posicionat en contra, no vol que reclame la subestació, quan és un benefici primer per el teixit empresarial, i segons per sentar les bases en actuacions dels sectors de la platja, actuacions que signifiquen més treball, més ocupació i més riquesa per a Tavernes. 

Voldríem saber que pensa el sector empresarial i el de la construcció davant la postura negativa del PP. Voldríem conéixer quina valoració els mereixen les critiques del blog afí al PP a l'interés de l'alcalde per solucionar problemes que no venen d'ara, sinó que són de l'època en que ells governaven. Voldriem saber que pensen que el portaveu del PP, el Sr. Manuel Vidal, ho compartisca com si fora una gran noticia.

Al PP li sap greu que l'alcalde vaja a València o a Madrid, com ha fet, a reivindicar la subestació del Golfo. Com vulgarment es diu, a Jordi Joan no li cauen els anells per demanar el que calga i on calga perquè Tavernes siga beneficiat. En aquest cas perquè tinga electricitat el Polígon del Golfo, perquè es puguen instal·lar noves empreses, perquè el Sector 17 sàpiga que podrà urbanitzar com els altres sectors, perquè tinga solució el problema de la depuradora. 

Els avantatges són tants i tant evidents que no caldria ni nomenar-los. Però el PP en lloc de reconéixer l'interés de l'alcalde i el benefici que pot dur a Tavernes, critica Jordi Joan, es burla - "el xic, en sentit despectiu"- i menysprea el treball en la notícia publicada al seu blog, on ve a dir que com s'atreveix a demanar la subestació si s'oposava a l'alta tensió. 

Com hem dit, damunt la noticia està compartida en el facebook del portaveu del PP, el Sr. Manuel Vidal, que no va moure un dit per la subestació i que és el primer que hauria de dir als seus: "Tingueu trellat, que això és el bé general de Tavernes". Però no, igual és que els seus interessos van per un altre camí diferent al seu poble, i no sabem si són aconseguir ser declarat fill adoptiu de Benifairó i Barx. Ja ens enteneu. 

I a més, amb una postura falsa i manipuladora dels fets i de la història local. Els partits que formaven la Coordinadora Contra l'Alta Tensió, entre ells el Bloc, tenien tots el suficient trellat i coneixement per saber que el fluïd elèctric feia falta. I efectivament es demanava "No a l'alta tensió" per les zones on s'agredia el paisatge i els valors mediambientals de la Valldigna. I es demanava una línia soterrada per la vall. Totalment soterrada pel terme de Tavernes, com va negociar i va aconseguir Benifairó, per cert amb alcaldia del Bloc. Tavernes no va negociar res perquè el PP
es va agenollar, es va humiliar davant Iberdrola i la Generalitat.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Damunt censuren perquè he explicat la veritat a eixe blog i no ho han publicat.

Anònim ha dit...

La capacidad de autodestrucción de Manolo es infinita, y de hacer y decir barbaridades también por lo visto : A este paso a Estruch y compañía no les va a hacer falta para recoger los votos que este señor va haciendo perder al PP más que esperar y dejar que Vidal siga haciendo de las suyas, que las hará porque no da para más.

Anònim ha dit...

El pp voldria vore a Tavernes afona en la miseria amb tal desprestigiar a Jordi Joan,nomes cal vore tot el que a conseguit Manuel Vidal desde la seua privilegiada posicio

Anònim ha dit...

Jo he llegit a cap lloc que el PP estiga en contra de la subestació del Golfo, els sectors de la platja o la depuradora.
Veig que el blog afí al Manolo Vidal ironitza sobre l'acertat canvi de criteri de l'alcalde.

Anònim ha dit...

No crec que estàs massa encertat, anònim 8:45.

Acertat el canvi de criteri de l'alcalde? Parlem de la subestació en el Golfo que ni estava prevista ni contemplada quan va començar l'afer de l'alta tensió per la Vall. I ara ho mescla el PP.
Són dos coses molt diferent.

No se quin criteri podia tindre Jordi Juan, o qualsevol del poble, sobre algo desconegut com era la subestació sobre l'any 2.000, que es quan comença el folló de l'alta tensió, i Jordi Juan era un crio aleshores.

O siga que mires per on ho mires una clavada de pata del blog afí a Manolo Vidal i de Manolo Vidal reproduint-ho en el face.

A més que ja s'ha dit massa vegades: Una linia enterrada.

Anònim ha dit...

El PP de Tavernes continua la seua desoposició manipuladora, difamaora i destructiva. Res nou. Q podem esperar d'estes persones q voten en contra de millores en la carretera, en el cementeria, en els passos de vianants, etc?