L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 322.000 euros a un taller d'ocupació que permetrà contractar a 36 persones durant 6 mesos.



La Conselleria de Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha concedit a Tavernes una subvenció de 272.000 euros destinat al Taller d'Ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals". La subvenció de la Generalitat, més altres 50.000 euros que aporta l'Ajuntament de fons directes, permetrà la contractació de 36 persones durant sis mesos. El taller representa una inversió 322.000 euros.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha mostrat la seua satisfacció per la noticia i ha considerat que "Tavernes rep subvencions amb tota la normalitat. Recentment hem contractat 29 persones en el Pla d'Ocupació conjunt de les Administracions, també anem a contractar a 16 peons agrícoles amb una nova subvenció estatal del SEPE i ara hem tingut la gran notícia de rebre aquest taller d'ocupació on anem a contractar a 36 persones.


Jordi Juan ha volgut també remarcar que a més de poder contractar persones desocupades, el Taller Ocupacional "té un valor afegit per a Tavernes i els veïns, perquè serà un mitjà que servirà per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei del turisme".

L'actuació serà en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.

El regidor de Foment, Josep Llácer, de Compromís, per la seua banda ha indicat que "el taller ha de començar abans que acabe l'any, possiblement el dia 29 o 30 de desembre amb una durada de sis mesos. Les contractacions dels alumnes les farà el SERVEF mentre la contractació del professorat es farà directament per part de la Conselleria".
El taller contractarà 30 alumnes-treballadors, un director, tres monitors, un auxiliar administratiu i un professor de suport per a l'educació bàsica. Hi haurà les especialitats de jardineria i restauració del paisatge, educació ambiental i control i protecció del medi natural, i cadascun dels monitors serà responsable d'una especialitat. 

Josep LLácer regidor ha aconsellat que tots els interessats consulten els terminis i les bases en la pàgina web de l'ajuntament www.tavernes.es.

També ha informat que els interessats, siga com a professors o alumnes, poden consultar condicions i bases generals als enllaços

http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Foment/004140113.001%20Bases%20personal%20administratiu%20i%20docent%20TALLE%20OCUPACIO.pdf

-

.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona noticia però en el primer link ix un cocodrilo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Solucionat.
Ens haviem menjat la darrer paraula de l'enllaç.
Agraïts per l'avís.

Anònim ha dit...

Ha faltat dir les quantitats i la procedència de la subvenció,és una dada important saber que no ens costa directament als vallers.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho tens ben clar al principi de la notícia, que subvenciona la Generalitat i que subvenciona Tavernes.