L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de novembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes concedeix ajudes al valencià en les empreses locals per valor de 2.390 euros.

La regidoria de Promoció Lingüística a través del Gabinet de Normalització Lingüística que presideix el regidor de Compromís, Josep Llácer, ha concedit un total de cinc ajudes per valor de 2.390 euros.

L'Ajuntament de Tavernes, segons resolució d'alcaldia, ha concedit enguany ajudes a l'activitat comercial en valencià. Les empreses beneficiades responen a les raons socials "Remedios Martinez Gonzalez", "Associacio Cultural Vandeverd", "Francisco Mestre Vall" "Javier Seco Talora" i "Margarita Noguera Ripoll". Hi ha dos empreses que no han pogut ser incloses per falta de documentació justificativa.

La convocatòria d'ajudes per a l’activitat comercial en valencià, retolació, publicitat i pàgines web anava adreçada a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de la ciutat. S'han gestionat a través del Gabinet de Normalització Lingüística de la regidoria de Promoció i Foment del Valencià que presideix Josep Llácer.

El regidor ha recordat que "les ajudes són per a retolació de tot tipus, publicitat, material d’embalatge i creació o millora de pàgines web en valencià. No es contemplaven, i quedaven fora els materials de regal i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació, així com material d’oficina".

Les ajudes s'han concedit per valor del 33% del preu d'elements en valencià sense superar la quantitat de 300 euros. També s'hi contemplava l’ajuda del 40% (amb un màxim de 600€) per a webs noves i del 20% per a millora de webs (amb un màxim de 150€). Les ajudes s’atenen seguint l’ordre de justificació, fins a esgotar la quantitat consignada.

La llegenda havia d'estar únicament i correctament en valencià, essent el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística qui ha decidit sobre la seua validesa i correcció. 
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

On han publicitat la campanya? Molts empresaris no s'han enterat.

Anònim ha dit...

http://www.tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/1836-l-ajuntament-de-tavernes-obri-una-nova-convocatoria-de-les-ajudes-a-l-activitat-comercial-en-valencia

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es la campanya del 2014 i es va publicitar com sempre als llocs de sempre. Hi havia de temps per sol.licitar fins 30 setembre.
Nosaltres informarem
La Cotorra de la Vall: L’Ajuntament de Tavernes obri una nova convocatòria de les ajudes a l’activitat comercial en valencià - http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/02/lajuntament-de-tavernes-obri-una-nova.html?m=1

Anònim ha dit...

Val, però i els que no tenen o no sovintegen l'Internet?

www.ine.es: El 53,8% de la población española de 16 a 74 años utiliza Internet a diario. I entre les edats i costums dels xicotets empresaris al poble, el % deu de baixar prou més.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es publicita en el tauler d'anuncis, es va posar en la web, es va posar tambe com a notícia,i en el BOP si no estem equivocats, en la premsa comarcal....

I es va publicar en el BIM de gener-febrer.
http://tavernes.es/images/stories/Documents/Publicacions/BIM%20GENER%20FEBRER%202014.pdf

A més, les ajudes ja fa anys que es donen.


Anònim ha dit...

Les ajudes fa anys les donava la Generalitat, i el tauler municipal i el BOP no son canals útils de comunicació, tú lliges tots els dies el BOP? En premsa comarcal tampoc em sona,però seré jo, que no m'entere.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es una opinió. Pensem que aquest Ajuntament farà les coses com es fan a tots els Ajuntaments i usarà els mateixos mitjans que usen els demés (tauler, BOP, BIM, premsa) que són canals útils i usuals en tot el món per informació al veïnat.
No coneixem a cap que envie, en el cas que ens ocupa, una carta certificada personalitzada a cadascun dels possibles beneficiaris de l'ajuda.

Anònim ha dit...

Estava avisat i ben avisat.
Jo vaig rebre cartes amb el triptic i ho vaig vore en la web municipal.
Son unes ajudes que ees donen tots els anys desde fà molt de temps.
Si este any no s'ha enterat que passe per l'ajuntament i s'entere per 2015 que tornaran a ixir les ajudes.

Anònim ha dit...

Supose que alguna vegada hauràs estudiat i possiblement hauràs demanat una beca. Com t'has enterat que estava oberta la convocatòria? Et van cridar de Conselleria o del Ministeri recordant-te que la sol.licitares? De vegades hi ha gent que intenta clavar el clau per la cabota, la qüestió és buscar qualsevol excusa per criticar. La convocatòria per demanar les ajudes ha estat oberta des de febrer fins al 30 de setembre, un temps més que considerable per poder enterar-se i demanar l'ajuda. Si no ho has fet és perque no tindries molt d'interés. Només calia anar a l'ajuntament i preguntar-ho. De tota manera, ara segur que estaràs pendent per a la propera convocatòria (febrer de 2015-setembre de 2015) anar a l'ajuntament i demanar-ho

Anònim ha dit...

Que tal unes enganxines als comerç i baixos d'empreses? Milloraria la difusió. Quant més sucre més dolç.