L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de novembre del 2014

ACTUALITZADA: La Penya Valencianista la Valldigna va celebrar ahir el 20é aniversari de la seua fundació a la Casa de la Cultura.



 L'acte va comptar amb la presència de Manolo Mas, directiu del València CF, així com dels representants de la institució i exjugadors, Vidagany i Juan Cruz Sol, i el president de l'Agrupació de Penyes, Blas Madrigal. 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d'esports, Josep Llácer, se sumaren a l'acte i acompanyaren la junta directiva i membres de la penya en aquest acte de celebració del 20 aniversari, encara que la nota anecdòtica és que són 23 els que té però fins ara no s'ha pogut celebrar. 

I cal indicar així mateix la presència dels jugadors del primer equip Mustafi i Feghouli que firmaren autógrafs a una nodrida presència de xiquets en el vestíbul de la Casa de la Cultura. 


L'Ajuntament de Tavernes va lliurar una placa a la Penya en record de l'acte i el València CF va lliurar a l'Ajuntament una samarreta del club amb la llegenda en l'esquena Ajuntament de Tavernes i una altra samarreta a la Penya com a recordatori de l'efemèride.
-
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Anecdòdic? Pues que s'esperen als 25, que els aniversaris solen celebrar-se amb números rodons.
Quina presa ara? Eleccions?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La nota oficial enviada per la Penya indica que l'entitat ja compta amb 23 anys d'història i que no s'havia pogut celebrar abans per "l'agenda estreta del València".

Ens sembla un comentari de molt mal gust voler mesclar un acte de la penya amb les eleccions polítiques.

Anònim ha dit...

Més mal gust té JJ per vestir i no digueu res.
Un assessor-estiliste ja, per favor!

Anònim ha dit...

Cegata.

JJ no és el personatge que porta la gorra i tot el pantaló esgarrat.

T'hauràs de comprar unes bones ulleres, amiga.

Anònim ha dit...

A vore listillo, sino saps del tema no parles. Les celebracions dels aniversari els marca el Valencia CF, no l'ajuntament. Abans de parlar informat.

Anònim ha dit...

Si de información es tracta, Manolo Mas, pense que no és directiu del Valencia, sols un empleat i Damià Vidagany, cap de premsa del Valencia, no s'el va vore per Tavernes. Informació, no política.

La Cotorra de la Vall ha dit...

1. Hem escrit la informació rebuda en el mateix acte: Que Manolo Mas era directiu.
No et preocupes que demà farem una prtesta formal a la Penya.

2. No hem dit res de Vidagany periodista (La Taula Esportista - Ràdio 9) sinó de l'exjugador Francesc Vidagany Hernández, defensa del València CF, campió de lliga 1970/71 i de copa 1967 i 4 vegades internacional.

Una alineació habitual:
Abelardo, Vidagany, Aníbal, Sol, Antón, Claramunt, Paquito, Sergio, Forment, Pellicer i Claramunt II.

3. Abans de dir res, llig millor les coses. Hem dit: exjugadors, Vidagany i Juan Cruz Sol.

Trellat i no desqualificacions gratuïtes.