L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 23 de novembre del 2014

Els musics de Tavernes celebren Santa Cecília (II) ACTUALITZADA


Els actes d'avui han començat amb un passacarrer des del musical  fins a la casa on estava la imatge de Santa Cecília, lloc on s'ha disparat una traca coincidint amb l'eixida.
El passacarrer, ja amb la imatge, ha continuat fins l'auditori on s'ha procedit a celebrar una missa a càrrec del titular de Benifairó i Barx, i professor de l'IES Jaume II el Just, Antonio Marquez Soler. 
En acabar, la comitiva acompanyada de la corporació municipal presidida per l'alcalde han anat fins la casa del músic Joaquín Ángel, que enguany vetlarà la imatge fins l'any que ve. En el moment de l'arribada s'ha disparat una altra traca.
 
Vos oferim unes imatges dels passacarrers i missa, actés celebrats pels músics aquest matí.

ACTUALITZACIÓ:

En acabar el trasllat de la imatge, va tindre lloc el tradicional sopar de germanor en la seu social. 

L'acte va servir per a lliurar els premis dels actes realitzats al llarg de la setmana (disfresses, futbol, paelles, Xbox...) i per retre un homenatge a Francesc (Quico) Torres, pels seus 61 anys de pertinença a la banda del poble. També es va agrair i se li va lliurar un detall a la banda del Real de Gandia per haver col·laborat en la celebració del festival de bandes de Festes del Poble.

L'acte va cloure amb les intervencions i sengles parlaments de la regidora de Cultura, Pilar Altur, l'alcalde de Tavernes Jordi Joan i el president de l'entitat, Vicent Gregori. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quí és la Sra. de verd?

Anònim ha dit...

La sra de verd,no se el nom tampoc,crec que forma part de la nova directiva de la Societat Musical.