L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 19 de novembre del 2014

El regidor de Joventut, Josep Llácer, confirma que els joves de Tavernes gaudiran de descompte en les entrades del Festivern 2014-2015.



 
El regidor Josep Llacer, responsable de l'àrea de Joventut i impulsor de la celebració del Festivern a Tavernes, ha confirmat que els joves de la ciutat gaudiran d'un descompte en el preu de les entrades a l'event que enguany celebra el desé aniversari.

Josep Llácer ha informat que "els joves de Tavernes podran comprar les entrades en la taquilla els dies 29, 30 i 31. Si mostren el "Carnet jove"  pagaran 21 euros, amb la qual cosa obtindran un descompte de 8 euros en l'abonament de 29 euros per als dos dies de concerts a la carpa, el 30 i el 31 de desembre. El descompte és de 4 euros respecte al preu de venda anticipada, que són 25 euros, però sempre el preu per als joves vallers estarà per davall de la venta al públic, serà únic i de 21 euros per als dos dies".

El regidor ha informat que també hi ha la possibilitat de comprar només l'entrada per al dia 31, el preu serà de 18 euros, amb un descompte de 3 euros sobre el preu de taquilla que, eixe dia de Cap d'Any serà de 21 euros.

El passat plenari, el PP va preguntar sobre el descompte als joves i el regidor va respondre que ja estava previst i en negociacions amb l'organització, i que informaria en poc de temps els preus i descompte per als joves vallers.

El Festivern 2014-2015 se celebra per quart any consecutiu a Tavernes i compta enguany amb les actuacions principals de "La Gossa Sorda", la "Banda Bassotti", "Aspencat" i "Los Chikos del Maíz", un programa de luxe per a acomiadar l'any 2014 i rebre amb tots els honors el 2015.

L'acomiadament del 2014 s'efectuarà al llarg de dos dies de festa festivernera, on hi ha previst concerts, el "vermut musical" amb Andreu Valor, un concurs de paelles, xerrades,  campionats de futbet, raspall i basquet i activitats culturals complementàries preparades per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tavernes que dirigeix Josep LLácer.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Als veïns ens tornarà a costar el Festivern un pico?
Aleshores, serà rebaixa per rebaixa...

Anònim ha dit...

Almenys podrien fer descompte per a la gent del poble..

Anònim ha dit...

Val més diners el Carnet Jove que els descompte del Festivern.
Per què fan descompte als joves i no a tota la gent del poble?

Anònim ha dit...

Tindrien que llevar la condició de tindre carnet jové vol dir que has de tindre entre 14 i 30 anys.
Els descomptes han de ser per a tots/totes els veins/veines de Tavernes.

Anònim ha dit...

El descompte no s'hauria de fer ni per a les entrades ni a la empresa per part de l'Ajuntament. Això dels favors mutus només perjudica a la butxaca de tots els vallers,menys als quatre comerços i bars de Colón. La festa d'uns la paguem entre tots. I ja dic que jo soc dels que ix beneficiat,però cada cosa el que siga.