L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

diumenge, 2 de novembre del 2014

El govern ha construït enguany 94 nínxols i ara redacta un projecte per valor de 100.000 euros per construir-ne més o, si voleu, s'atrapa abans a un mentirós que a un coix.



Nínxols construïts enguany (Mes de maig)
El govern municipal ha construït enguany 94 nous nínxols amb la qual cosa Tavernes té cobertes les necessitats a curt termini del Cementeri Municipal. Aquesta obra va suposar una inversió de 78.320 euros.

El nou tram, tal com es pot vore en la fotografia, està format per 94 unitats prefabricades, de les quals 90 són dobles i 4 senzilles i s'ubiquen en la zona sud-est del cementeri, urbanitzada per acollir aquests nous nínxols.

Una major informació sobre l'obra la teniu a l'enllaç següent: 

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/05/lajuntament-acaba-la-construccio-de-les.html 

Allò que cal saber també és que el passat mes de març es va aprovar una inversió de 100.000 euros per a noves obres en nínxols en el cementeri. El departament d'obres municipals treballa i està a punt de concloure aquest nou projecte de construcció de més nínxols i també la millora de trams per atendre les futures necessitats de Tavernes.

Unes actuacions que són ben demostratives de que el govern municipal té interés en el Cementeri Municipal i  entre les seues prioritats està la construcció de nous nínxols i la millora dels trams en mal estat. 

De nou la mentira com argument del PP 

Les manifestacions del PP de que el govern municipal ni ha tingut ni té cap interés en el  Cementeri Municipal, publicades en la premsa comarcal i en alguns blocs locals, són completament falses com és evident després de llegir el punt anterior.

I ha tornat de nou el PP a mentir als ciutadans de Tavernes en tot el que diuen en la nota de premsa perquè els fets demostren a les clares tot el contrari. Una vegada més la manipulació i la tergiversació són els seus arguments.

Ara, considerem encara pitjor el desconeixement de les coses de l'Ajuntament i en especial no saber allò que s'aprova en els plenaris. Igual potser que ho amaguen perquè ells van votar en contra del projecte de millora i nova construcció de nínxols i no els interessa que s'airege massa. 

Perquè això si que ho han de saber els ciutadans de Tavernes: el PP va votar en el passat mes de març en contra del projecte de construcció de nínxols i reparació de trams en mal estat.

I com que no en van tindre prou amb una vegada, van votar en contra dues vegades: una en el ple ordinari del passat mes de març (punt 2.1) i una segona vegada en el plenari extraordinari celebrat el mateix més (punt 1.) 

I com això no ho diguem nosaltres, sinó que ho reflecteix les actes dels plenaris, ací teniu els enllaços. Podeu consultar l'acta dels dos plenaris on es demostra que ells no van recolzar ni aprovar les obres que ara demanen i que haurien  de saber que estan en fase de redacció i aprovació del projecte. 

http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/ANY%202014/04-20140303.pdf



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ell van tindre molts anys i molts diners per haver-ho arreglat i no van fer res.
Ara de que van?

Anònim ha dit...

On van a fer els nous ninxols?

Anònim ha dit...

L'obra dels nínxols que va votar el PP en contra,no anava junta a altres despeses, i per això ho van desestimar?

Anònim ha dit...

La desoposició del pp de este poble es intolerant. Prediquen una cosa i voten altra??

La Cotorra de la Vall ha dit...


Van votar en contra de:

- nínxols
- reparar solsides del riu Vaca
- millorar el mobiliari urbà
- reparar edificis educatius.

Total inversió:212.000 euros.

Segurament votarien en contra perquè res d'això feia falta.

Anònim ha dit...

Quins MENTIROSOS els peperots!! Voten en contra i després que volen??? Quin poc trellat...

Anònim ha dit...

He llegit les actes del pleno que mencionrs i la partida és OBRES REHABILITACIÓ NINXOLS i la regidora Sansaloni diu que estos diners son per arreglar dos blocs de ninxols més antics.
Entenc que els 100.000€ no son per fer nous nínxols però igual no ho entes be.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Rehabilitar: habilitar de nou, deixar com a nou i que s'use el que ara no està en ús.

L'Ajuntament està comprovant l'estat de tots els ninxols vells, molt antics, i veient també quins tenen caducada la concessió.
Se'ls repararà, deixarà com a nous i es tornara a usar per a les noves necessitats aquells que estiguen caducats.

O siga el que havia d'haver fet el PP, que ha deixat que es caiguen sense moure un dit durant 4 legislatures que han governat.

Per tant, simple qüestió semàntica que no d'ús i finalitat. Deixar nous els nínxols que cauen com arena després de vora 100 anys i estan en ruïna.

Això, siga amb un sentit o amb l'altre, no lleva res al fet que el PP va votar en contra de les millores del cementeri, bé per a fer nínxols nous des de zero o bé siga per a refer els ninxols que ja hi ha.