L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de novembre del 2014

Concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica de Tavernes



 
La Banda Simfònica de Tavernes ha oferit en l'Auditori el Concert de Santa Cecília dirigit als socis i afeccionats a la música en general. No massa presència de públic, circumstància lamentada pel president de l'entitat en les paraules dirigides als assistents en l'intermedi del concert. 

La Banda Simfònica dirigida per Carlos Revert ha oferit en la primera part "La Primitiva" de Jef Penders, "La Força del destí" de Verdi i "Processó del Rocio" de Turina, i com a segona part "Danses Povtsianes del princep Igor" de Borodin, "Agost d'Espines" d'Omar Sala i "Ximo" de Ferrero. 

L'obra "Agost d'Espines" que va ser peça obligada en el Certamen de Bandes de Castelló el passat abril ha estat dirigida pel seu compositor, Omar Sala. "Agost d'Espines" és una peça que tracta sobre les tretze joves que foren afusellades pel règim franquista a Madrid, el 5 d'agost de 1939, poc després de finalitzar la Guerra Civil Espanyola. Tenien entre 18 i 29 anys. 
 

A l'intermedi, s'ha fet el lliurament del diploma als músics que s'incorporen a la Banda Simfònica: 

Sergi Enguix Vasquez    oboé
Julia Gascón Grau     oboé
Jordi Lledó Palomares     oboé
Marc Jorge Almiñana     trompeta
Lluís Llàcer Sansaloni     bombardi
Ivan Torres Escrihuela      fagot
Guillem Sancho Herrera     percussió
Luis Bosch Espinosa      saxo alt
Andreu Serra Mafé      saxo alt
Roger Sirerol Talens      saxo alt
Marc Tormos Pons      saxo alt
Francesc Bono Gimeno      saxo alt
Paula Escrihuela Grau     flauta travessera 

El pròxim concert s'ha anunciat per al 28 de desembre. Serà el concert extraordinari de Nadal, i on ja s'ha dit que comptarem amb la presència dels mestres Fermí Clemente, a l'oboé, i Vicent Palomares al fagot.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat, una passada. Hem escoltat moltes vegades "Ximo" al carrer. Res a vore amb la interpretacio d'aquest mati, un gaudir de la música impresionant. No ho puc descriure amb paraules. Gracies.

Anònim ha dit...

Que comencen el concert 3/4 hora tard i es faça etern i no càpiga tota la gent al auditori perque es programen 3 formacions en una sola nit també és impressionant. A vore si la directiva pren nota per a l'any vinent.