L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de setembre del 2012

Volem saber la vostra opinió: Què vos ha agradat? Què no? Quins suggeriments farieu?



Sí, us demanem i volem saber la vostra opinió. Una opinió assenyada, fruit d’una reflexió sobre les festes que acabem de viure. I ho fem perquè “a qui corresponga” ens puga llegir i traure’n conclusions.  I sobre tot perquè l’Ajuntament estudie i efectue els canvis derivats dels vostres suggeriments, sempre per millorar.

Volem critiques constructives, per millorar. Gràcies, amics i amigues.

-

18 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens permetreu que obrim els suggeriments:

No ens ha semblat gens bé que la mateixa regidora de Festes, fera de "locutor-animador" en l'entrada de comparses del ball de disfresses.

Considerem que no és la seua missió i que hi ha molta gent que ho pot fer millor, en pla més professional.

Anònim ha dit...

Han estat molt bé en general. Constructivament, la desfilada de disfresses va ser un poc caòtica, la gent es ficà al mig del carrer i no deixava passar les comparses. Amb molta dificultad arribaven a la ferreteria el siglo, i moltes d'elles no acabaven el recorregut. La gent s'alsava de les cadires perquè no veia res i molts decidiren anar-s'en a casa. Una mala organització, suponc que per part de la policia.

Robinjut ha dit...

Errades organitzatives, d'horaris (i això que tenen a Bufante al gabinet de premsa), moltes activitats externes a l'Ajuntament sense control d'este, sols per a omplir més el programa.
Poques novetats, seguint el model de tota la vida. Cap activitat de l'Ajuntament per als joves. Bous a 10.000 € (l'associació no posa cap €, a Benifairó ho costejaren la major part els festers, i amb plaça). Continua errant el sistema de repartiment per a les paelles.
Es salva el ball de DISFRESSES INFANTIL, les xarangues (encara que millorable la organització) i poc més.
La distribució de dies de festa sembla que l'ha feta Rajoy, només es perd un dia laboral. Les festes no es deuen partir, dijous festiu i que comencen festes el dimecres, la baixà si volen que la facen en dissate anterior, com si no la fan.
Sembla com el program electoral de Rajoy, després no s'ha complit res.
Suspés per a la regidoria de festes, i això que tenia dedicació exclusiva i poques competències per a preparar-les bé. Dona igual de quin partit siga, suspés en general també al govern municipal.

Anònim ha dit...

Ja he deixat la meua crítica constructiva respecte a les disfreses i els meus sugeriments en el post de la nit de les disfreses i sols anyadir que la policía no te cap culpa, fan el que els manen. Va hi haure un incident abans de començar la desfilada quan una torxa es va encendre al mig del carrer i allí estava la policía. El problema principal va ser no tindre clara la idea general del concurs, si fas una coreografia al mig de la plaça i sols et veuen 100 persones es normal que al final tothom vullga acostar-se a vore els balls que estan fent les comparses davant de l´ajuntament.

El reste de festes...entenc que els anteriors gestors s´han gastat el que tenien i molt mes i han deixat la caixa vuida pero també es poden fer festes amb imaginació i si no la tenen que fiquen una bustia de sugerencies per a festes i pot ser es sorprenguen de les idees de la gent.

Entenc que s´intente dur la festa a la plaça pero amb 17.000 habitants i la plaça plena de taules per sopar no cabem. O festa a la plaça o taules per sopar o esmorçár pero les dos coses no lliguen. Supose que si llogue una sabateria a la plaça l´ajuntament no em deixará montar una paradeta extra a la plaça per a vendre més sabates.

Crec que ara que han acabat les festes ja es deuría estar treballant per a les properes i així no semblaria que a algú l´ha pillat el bou.

I finalment si es vol per part de l´Ajuntament una setmana de festes, doncs intenta omplir tots els dies, fixat a altres pobles...i mira la programació d´enguany...el dilluns per eixample.

Anònim ha dit...

M'agrada molt l'idea de fer events a la plaça major pero el que no m'agrada es que els "amos de la festa" siguen els bars.
El dia de les xarangues si no esmorzes alli no tens dret a vore res i el dia de les disfresses a les 4 de la matinada encara estaven les taules parades i la gent apretada.
A mes pareix mentida que no instalaaren urinaris publics, el veinat suposse que s'hauraa queixat pero hi han necessitats fisiologiques inevitables que si no les feies al caarrer era imposible.

vitero ha dit...

i perque no una cursa d´autos locos com va fer la falla la dula? va ser una cosa molt graciosa i crec que seria prou barata per al ajuntament

Anònim ha dit...

L'any passat em va agradar que vinguera Xavi Castillo, però no vaig acabar de veure l'espectacle perquè veia una poca vergonya la quantitat de taules dels bars que hi havia, semblava que l'espectacle era per als que sopaven i no per al poble. Aquest any, he tornat a la plaça per a veure les disfresses i, de nou, me n'he anat a Venus a fer-me'n una, qui sopava a la plaça ho tenia de categoria per gaudir de la festa, la resta del poble a dos racons.
La nit de les paelles, molt bé, però crec que no cal que l'ajuntament done res, ni condumio, ni pacadeta, ni beguda. Vaig tots els anys i crec que si vull fer-me una paella, me la puc pagar; l'ajuntament que prepare el recinte, la barra, la música, etc (el que fa).
Per la resta, he vist poques novetats en les festes, com sempre, però més curtes. Esperem que la promesa d'unes festes que trenquen el que es porta fent 50 anys es complisca l'any que ve.

pilar ha dit...

Tan sols comentar q el castell de focs un poc tard... Els q tenim xiquets molt menuts no podem permetre'ns estar fins a eixes hores amb ells.
Pense q bona hora a les 12.30 o la 1... I despres qui vullga bous...

Estruch ha dit...

Pense que el partirles en dos no ha sigut una bona idea, el poble no parexía en festes sobre hi baure un muntó de gent de vacances, deuría estudiar-se un altre sistema.
El castell un poc masa tard per a xiquets i gent major, mitja o un hora abans sería suficient.
Al comprimir hi han dies amb saturació d' actes (exemple el primer Dissabte : procesó, jazz amb contes, balls populars, bervena)i altres sense res.
No fa falta gastar-se molt diners per als més menuts amb espectacles aliens: Hi hauría que recuperar jocs tradicionals.
La batucada una mala broma.
La nit de disfresses un caos.

Anònim ha dit...

Està clar que quan intentes fer un acte per quatre mil persones, on tan sols ne caben dos mil, passen eixes coses. En actes que concentra tanta gent, no sé el motiu de que siga la plaça, efectivament ocupada per taules de tres negocis, quan al mateix costat, al passeig del país valencià, hi ha molt més espai per poder lluir els actes, que la gent ho puga disfrutar des de les taules que ha pagat o des de la vorera en peus.

Anònim ha dit...

Igual penseu que soc antiquat pero yo tornaria a fer lo mateix que els nostres abanpasats,per eixample:la viga ensabona,carrera de sacs,de bicicletes antigues,la trenca de perols,tirar a corda,intentar que les falles feren concursos de pleybak entre elles y donar premits,fer sesio de cafe,en les xaranges cambiaria el final ( les repartiria en cercle y que tingeren un pique entre elles per a que la gent disfrutara un bon rato y segur que seria un bon moment de gran armonia y disfrut.
Que els carrers engalanats feren jocs per a menuts y premiarlos tambe en el carrer mes divertit segent els jurats el menuts.
Concurs de dibuix y pintura per a totes les edats.
Intentar batre algun record gines en consevol cosa (paelles).
Raspall al carrer.

Anònim ha dit...

La meva opinio:
1. O taules a la plaça o gent a la plaça.
2. El castell a les 12.30 o 1h
3. Sanitaris publics per favir!! Hui dimarts el carrer carme encara fa olor!!
4. La festa local q torne al 26/12
5. amb els diners per a vore maltrsctar els animals, llogar gent x a netejar el poble.
6. Tornar als jocs tradicionals
7. Vigilar els carrers engalanats, i aquells q son sols "pintats" tornar-los a obrir.
8. Les xarangues q pugen a l,escenari, q tenim un i ben gran, on estaven sols el jurat i els de les taules del bar o veien.

Anònim ha dit...

1. Dia de les xarangues: si no estas en la taula d'enfront del bar no veus res. Perquè no pugen dalt l'escenari que ja està muntat?
2. Bous al carrer: es podria mirar fer-ho en un lloc més redó per a que tota la gent ho veguera millor.
3. Paelles: motl bé. Però encara hi havia moltes taules buides que Ruano va cobrar.
4. Disfresses dels xiquets: el mateix dia que les disfresses dels majors error perquè acaben massa cansats.
5. Disfresses: impossible vore la desfilada de les comparses. Un abús per part dels bars de la plaça que a les 4:30 encara tenien les taules parades i les cadires "pegant bacs" per allí i molestant. Els wc portàtils on estaven?? El dia de les paelles als sequers si que hi havia, perquè no es van dur a la plaça a l'endemà??
6. Castell de focs: massa tard. La gent eixe dia té per costum sopar i anar a vore el castell. Jo particularment, després de molts anys, a la 1 vaig anar a gitar-me sense vore'l.
La idea del cap de semtana molt bé, i la festa local l'endemà de les paelles també perquè hi havia molta més gent que altres anys a la verbena.

Anònim ha dit...

Paella jubilats: que paguen un preu simbolic i donar-ho a una ONG.

Verbenes: Que començen mes pronte i acaben a hores normals (segons normativa i amb poliklins). Hi ha que donar exemple als Pubs i a les Falles.

Carrers engalanats: donar els premis el diumenge de vesprada a la Plaça Major per donar publicitat i fer que la gent els visite.

Duració: Que duren tota la setmana. Fer activitats tots els dies evitant solapaments. Dilluns, dimarts i dimecres sols bous a migdia, activitats infantils per la vesprada i actuacions per als majors a la nit a la Plaça.

Ball disfresses infantil: Fer-lo el dimecres per la vesprada per a omplir un dia de les festes i que els pares arriben mes descansats al ball de la nit.

Ball disfresses adults: Portar una batucada de veres (la gent major va estar tota la nit preguntant per les negres), començar la verbena en acabar la desfilada i fer-lo al Passeig que hi ha mes ample.

Activitats infantils: Fer totes les vesprades algo per als xiquets i sempre al mateix lloc per que no tinguen que preguntar on anar.

Castell de focs: a les 12:30 o l'1 com molt tard.

Programa de Festes: presentar-lo mes pronte i comprobar horaris i llocs dels actes.

Exposicions: Fer alguna expossició singular que dure totes les festes.

Festa local: llevar la festa local del divendres i fer festa local el 18 de març fins que la Generalitat pase el dia San Jose al dilluns.

Bous: buscar a un empresari taurí per a que monte una plaça i subvencionar-lo per a que la proba de vaquetes siga gratis i qui vullga puga vore els bous des de la grada.

Gran concert per als jovens: Si hi ha disponibilitat económica portar a algú de categoria.

Un preg a l'Ajuntament: Que pense que les Festes son per a tots els del poble i no sols per als regidors del govern. Hi ha gent que, per exemple, vol varitets o cursa de cambrers i hi ha que pensar en ells. Si fan verbenes o castells a les 2:30 els xiquets no arriben i han d'anar a dormir ells i els pares acompanyar-los.

Estes propostes no son una critica al que s'ha fet este any; sols son idees que crec poden millorar les festes. Perdoneu les errades.

Anònim ha dit...

1 : Jo crec que parle per la majoria dels treballadors, que treballem en dissabte, per favor,les disfresses en dissabte.. No entenc per què tenen que ser en divendres,ja que moltíssima gent,treballem en dissabte.. Està clar que està la processó, però perfectament es pot fer després.
I el castell fer-lo en diumenge.
Ja que les disfresses son la festa gran de Tavernes,i la gent que treballem no podem estar disfrutant-les..
Crec que som l' únic poble que les fa en divendres.. No ho entenc..

2: La festa local, opine el mateix, perfavor, que torne al 26/12.

3: El tema de les paelles es un poc desastrós, ja que no es pot passar entre les taules de lo apretades que estan, i després hi han taules buides...

4: Més policlins per favor, era vergonyós anar per el poble i vore a la gent pixant

Crec que son critiques prou constructives, que no aplegaran a cap lloc, per què a la gent del poble, o gent en general, no ens escolten.

Gràcies.

Anònim ha dit...

jo crec que el dis dels disfrassos en la plaça va estar molt ne pero les taules i cadires dels bers posar un horari per a llevar- les per a la verbena, les xarangues que pujaren a l' escenari, les paelles dels sequers deixar mes ample per a ballar, la festa local llevar- la i possar- la per al 26/12 el castell fer- lo com sempre a les 12:30 o 1 com a molt tard

Festa, sí, però per a tots! ha dit...

- De categoria que s'hagen fet les festes en dos caps de setmana. Molta gent treballa fora i no pot gaudir de les festes si són entre setmana.
- Això que hi havia al pavelló multiusos, era la festa jove? D'on se la van traure? No és un poc abusiu que estiguen posant "música" fins les 7'30 del matí? I tot això sense cap policia vigilant-ho. El dia de les disfresses quan va parar la "música" va hi haure una baralla amb diversos implicats, i allí no s'hi va acostar cap policia a dispersar la gent (passaren pel carrer del costat en el seu vehicle, i ni tan sols s'hi van girar a veure si encara anava la cosa). Després de tant de soroll tota la nit, crits, baralles, vomiteres, vidres trencats per tot arreu... TAN DIFÍCIL SERIA FER LA FESTA EN UNA ZONA MÉS APARTADA DEL POBLE, I QUE ESTIGUEN FINS QUAN ELS DONE LA GANA SENSE MOLESTAR A NINGÚ?

Munta-desmunta ha dit...

Dilluns passat els treballadors de l'ajuntament van desmuntar tot el que hi havia al Pavelló multiusos per a la festa jove (entaulat i tanques). Ahir dijous ho van tornar a muntar.
A què juguem? Que eixes hores de munta-desmunta, no les paguem tots? Si tenien planejat fer-hi un altre sarao (que imagine també serà privat, d'algun pub o això)podien estaviar-nos eixos jornals, que hi ha moltes altres coses que pot fer la brigada de l'ajuntament.
PER CERT, SI JA HAN PASSAT LES FESTES, ARA QUINA EXCUSA ENS DONARAN AL VEÏNAT PER A QUE PASSEM MÉS NITS EN VETLA?
Ja està bé, home!