L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dissabte, 29 de setembre del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Ha fet molt de ventEl període de pluja que estem tenint aquests dies ha vingut acompanyat en molts moments de forts vents i ratxes de gran intensitat i força. Tothom coneix com a Gandia un vent huracanat va desfer les instal·lacions de la fira i va ferir a persones.

A Tavernes i la Valldigna la cosa no ha arribat a tant, però el vent ha fet també de les seues, amb arbres tombats, branques arrancades i en els camps, ha arribat a tombar alguna paret i tanques d'hors, com podeu vore a les fotografies que ens ha remés un lector i bon amic. Moltes gràcies.
-