L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dimecres, 19 de setembre del 2012

FESTES 2012: Bous al carrer 
Aspecte del Carrer Major aquest matí
 Tot està apunt perquè demà a partir la 1 tinga lloc la primera prova dels “Bous al Carrer 2012”. Ahir van començar a muntar-se les barreres de manera que tot estava pràcticament acabat, però segons hem sabut, eixe muntatge s’ha de modificar perquè no s’ha fet tal com es va planificar des de l’Ajuntament. La modificació es farà al llarg del dia i el circuit quedarà un poc més curt.

No cal ni dir que s’hi compta amb tots els permisos, tots els sistemes de seguretat estan a punt així com els serveis mèdics i els de vigilància. Un any més la Penya Taurina s’encarregarà de vigilar i  col·laborar perquè tot l’espectacle isca a la perfecció. La penya confia que els veïns seguesquen les indicacions dels penyistes i que tot l’espectacle es desenvolupe amb total normalitat.

Zona del Carrer Major que queda fora del circuit
 Com ja s’ha dit “si el temps no ho impedeix i amb el permís de l’autoritat” hi haurà “Bous al Carrer” demà dijous, divendres i dissabte a partir de la una de migdia i el dissabte també per la nit. 
-