L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.590
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:1.590

dilluns, 3 de setembre del 2012

El govern del PP a la Generalitat va tancar amb 6.648 milions d'euros l'exercici econòmic del 2011



No tindre ni per a pipes no els fa perdre el somriure
La Generalitat Valenciana va tancar l'exercici 2011 amb una diferència negativa entre ingressos i despeses de 6.648 milions d'euros. Això vol dir simplement que el govern del PP en la Generalitat va augmentar el dèficit prop de 3.900 milions d'euros més que el 2010, segons indica l’informe del compte “Resultats econòmic patrimonial de la Generalitat” que avui publica al diari oficial.

L'administració valenciana va ingressar 9.295 milions d'euros -uns 1.900 milions menys que el 2010- i va tenir unes despeses de 15.943 milions -2.034 milions més que el 2010.

En un any en plena crisi que obligava a retallar sous de funcionaris i serveis públics, el PP va continuar fent despeses sense control i augmentat el deute. Cal després es preveu 3.900 milions euros de rescat i ara resulta que se’n demanen 1.000 milions i es retalla més encara en els serveis bàsics.

I és que la cosa, segons deixa palés l’informe del  resultat econòmic i patrimonial porta cua, perquè  el PP ha aconseguit augmentar “a tope” la balança negativa dels valencians i valencianes: d'un resultat negatiu de 130 milions el 2002 hem passat als 6.648 milions actuals, i sobre tot amb un salt molt significatiu el 2009, quan el dèficit va ser de 2.855 milions.

No passa res: a la Generalitat el PP continua retallant en educació, sanitat, serveis bàsics  i, en allò que afecta a Tavernes més directament, a  la Generalitat el PP ni es planteja acabar l’Hospital Nou de Gandia, ni executar el projecte de millora i canalització del riu Vaca, han paralitzatper a anys la circumval·lació de Tavernes, no han inclós ni un euro per a la nova depuradora i no es preocupen d’acabar com cal el projecte de l’Avinguda de la platja amb el col·lector fins el canal, i quan plou... a nadar!!
-