L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.094
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.907

dilluns, 17 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DILLUNS 17: Avui cal traure el tiquet per a les paelles

Avui es trauen els tiquets per a les paelles del dijous. I la gent ha estat matinera perquè sobre les 8 del matí ja hi havia unes 40 persones a la cua que ja havien augmentat i prou a les 9, hora de les fotografies. I el lliurament de tiquets era a les 10. 

Enguany continua la novetat instaurada pel govern municipal actual de pagar un poc pel tiquet de la paella, 6 euros per als ingredients d’una paella per a 10, i que allò que s’obté es destine a una entitat local sense ànim de lucre. S’haguera pogut fer abans, des de fa molts d’anys, però no es va pensar i no es va fer. Enguany serà la beneficiada “Creu Roja” i l’any passat va ser “ADISVA”.

Tavernes, i ho podem dir amb orgull, és l’única ciutat valenciana amb eixa finalitat humanitària. També podem dir que Tavernes és l’única ciutat on l’Ajuntament aporta taules, cadires, la llenya, l’orquestra per a la revetlla.  En altres ciutats l’Ajuntament si posa alguna cosa són les taules i cadires, en altres ni això; en altres porta la llenya i en altres ni això, tot a càrrec dels participants. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrieu enterar-vos i informar del que porta l'avio de la paella per a comprar la resta: beguda, gots, culleres, servilletes,...
Gracies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està en el tiquet. Tot el demás que no hi consta, és de suposar que s'haurà de portar.