L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dijous, 6 de setembre del 2012

L’Ajuntament millora el servei de la guarderia municipal Víctor Calatayud i també rebaixa en 7 euros les quotes mensuals.




L’Ajuntament de Tavernes, que presideix Jordi Joan, conscient de les dificultats econòmiques que tenen moltes famílies valleres, entre elles, les usuàries del servei de guarderia municipal, va promoure una sèrie de millores importants en el procés de licitació que va acabar fa unes setmanes, entre elles l’ampliació del servei ja que a partir d'enguany comença a les 7 del matí  i una quota mensual més reduïda.

Llum Sansaloni, regidora d’Obres, Contractació i Serveis Públics, ha qualificat de molt positiu el procés de licitació i el seu resultat sobre tot perquè s’havien aconseguit dos objectius com són “l’ampliació del servei i establir una quota mensual als pares que s’ajusta als temps de dificultat econòmica actuals. Així mateix pensem que tots els usuaris poden estar satisfets perquè el servei queda garantit per l’experiència de l’empresa gestora, ja que és la mateixa que els darrers anys ha estat prestant el servei”. 


La regidora del Bloc ha confirmat que el curs que ara comença vora una rebaixa en el preu mensual, que ha passat a ser de 85 euros mensuals en lloc dels 92 euros que es pagaven fins ara. que ha aconseguit així augmentar la qualitat del servei i rebaixar el cost econòmic de les famílies.

La guarderia municipal de Tavernes, popularment coneguda com l’escoleta Víctor Calatayud ha iniciat aquesta setmana el nou curs escolar. Cal remarcar que els pares poden fer ús del nou servei d’escola matinera, a partir de les 7 del matí, amb la qual cosa es concilia millor la vida laboral i familiar. La matrícula està pràcticament tancada i, a hores d’ara, queden molt poques places disponibles per a xiquets entre un i dos anys d’edat.

-