L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.140
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:29.035

dimecres, 5 de setembre del 2012

Tavernes prepara les bases d’una cultura emprenedora entre els joves de la ciutat




L'Ajuntament de Tavernes ha preparat les darreres setmanes l’actuació conjunta entre la Regidoria de Joventut i l'Agència de Desenvolupament Local per enllestir el programa “Apendre a emprendre”.

Aquest programa té com a objectiu el foment de la cultura emprenedora en els joves de Tavernes i davant el context econòmic d’ara, vol reforçar la formació i la difusió dels valors emprenedors en els joves de Tavernes. També es preveu la creació d’estructures de recolzament per als joves emprenedors en la tasques com definir, projectar, crear i fer créixer el seu propi negoci.

El programa fa una aposta ferma per impulsar una cultura emprenedora basada en quatre eixos fonamentals, com són la creativitat, la innovació, la responsabilitat i l’esperit emprenedor. Cada fase del projecte està recolzat segons la classificació en els perfils de Batxillerat, Cicles de Formació Professional, Universitat i Formació per l’Ocupació.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer ha manifestat que “l’Ajuntament i la Regidoria de joventut aposten per les actuacions de foment de la promoció econòmica. Bona prova és el projecte de foment de la cultura emprenedora en els joves de Tavernes. La intenció és aprofitar els recursos que tenim al nostre abast a l’Agència de Desenvolupament Local (aules homologades de formació, viver d’empreses, etc.), tot coordinant-nos amb altres administracions supramunicipals que són les que tenen les competències en el foment de l’ocupació”.

Llàcer ha remarcat que en els temps de crisi i dificultats econòmiques les administracions hem de treballar coordinadament per oferir estratègies i ferramentes als joves de Tavernes que aprofiten per portar endavant els seus projectes, la seua creativitat i les seues idees innovadores. El regidor confirmava que aquest mes de setembre ja té un calendari de treball per començar a aplicar les primeres accions del projecte i coordinar els agents implicats.

El programa consta d’un total de 46 accions, amb un pressupost estimat d’aplicació, exceptuant convenis de col·laboració, de 20.280 euros, que es desenvoluparan de manera gradual, cobrint distintes etapes al llarg d’una programació a tres anys.

L’esmentat programa vol obrir el model econòmic actual i promoure en els joves un canvi de mentalitat estructural, amb una sèrie d'accions que es desplegaran en tots els nivell formatius, des del batxillerat, la formació professional, ensenyaments universitaris i de formació per l'ocupació. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Parxes, tot parxes... On està l'autèntica política de Joventut? On està una vertadera regidoria de Joventut? Amb concursets i tota la pesca no es fa res.