L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dimarts, 25 de setembre del 2012

La Nit Solidària de Festes recapta 320 euros en la venta de bunyols per a la banda El Fenix 

El projecte comunitari I♥LaCasa, i en el seu nom Loli Altur, va lliurar ahir els 320 euros al president de la banda, Vicent Bataller, i al seu fill i director de la mateixa, Arón. Els diners es van aconseguir amb l’elaboració i venta de bunyols en la Plaça Major.

Els diners es destinaran a adquirir instruments per als més menuts incorporats a la banda i per a l'adquisició de diversos complements per als uniformes. La banda és un projecte solidari i sense ànim de lucre i té com meta ajudar els més joves a integrar-se i aprendre a conviure i comprometre's.

El concert en honor al patró que se celebrava va comptar amb les actuacions de la Banda El Fènix, i dels cantants Abel Montoya i Rocío Montoya. Hi van col·laborar l'Ajuntament de Tavernes, l'Associació de Comerciants i aels membres del nou projecte comunitari a Tavernes I♥LaCasa.
-