L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

divendres, 14 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES: La paella per a la gent major tot un èxit.

Unes 900 persones han participat avui en la paella gegant que ha cuinat Galbis d’Alcudia. La festa dels majors s’ha celebrat en el pavelló multiusos del Vergeret que havia estat condicionat per poder acollir amb total comoditat eixe gran nombre d’assistents. Així, s’ha agraït en gran manera eixa ombra que s’ha col·locat en la part oest i que ha impedit que el sol caiguera sobre part dels assistents.

A principi, una xaranga ha recorregut el recinte i amb els seus sons ha animat els assistents. Posteriorment l’alcalde Jordi Joan, acompanyat de regidors de la corporació, ha recorregut les taules i ha saludat els presents intercanviant opinions i comentaris sobre la festa, el seu estat de salut i altres qüestions. 


Molts dels presents han expressat la seua alegria en poder saludar a Mossén Escriva que, demostrant l’afecte que té a Tavernes i a la gent major, s’ha sumat a la  seua festa.

L’alcalde Jordi Joan va demanar disculpes per si algun major s’havia disgustat perquè la paella haguera canviat de dia, abans de la “baixà”, ha demanat comprensió i ha desitjat unes bones festes a tots. La regidora Pilar Altur ha convidat els presents a les festes i els ha animat a participar en els actes. També s’ha agraït el treball realitzat per la brigada municipal i pels voluntaris,sense els quals la celebració d’aquesta festa dels majors seria impossible.

 
A l’hora de repartir la paella, hem de fer esment la gran ajuda en aquesta tasca de les ames de casa, l’associació de veïns, l’associació de lluita contra el càncer, membres de l’equip de manteniment de l’Ajuntament i voluntaris en general.
-