L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dissabte, 15 de setembre del 2012

Concentració a Madrid contra les retallades del PP
 Milers i milers de manifestants omplin la plaça Colón de Madrid en protesta contra les retallades del govern del PP de  Mariano Rajoy. Els concentrats han arribat de tot l’Estat i es calcula que més de 10.000 són valencians arribats en 200 autobusos.

Els concentrats han protestat contra la política del PP mentre demanaven una exida de la crisi, polítiques 'més social' i la creació de llocs de feina. Amb aquesta massiva mobilització, els manifestants han demanat la convocatòria d’un referèndum perquè la societat expresse quina opinió li mereixen les retallades. La concentració estava convocada pels  sindicats i més d'un centenar d'organitzacions socials. Els lemes principals han estat “Volen arruïnar el país o ho hem d’impedir”

A l'acte final han intervingut els secretaris generals de CC OO i UGT, Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez, i també el president del sindicat de funcionaris CSI-F, Miguel Borra, el secretari d'USO, Julios Salazar, el president del Consell de la Joventut d'Espanya, Ricardo Ibarra, i la presidenta del Consell General del Treball Social, Ana Lima, entre més.

Toxo i Méndez han exigit a Mariano Rajoy que sotmeta la seua política econòmica a referèndum i han assegurat que era ell qui tenia la clau d'una nova vaga general. Per a Toxo i Méndez, el president del govern espanyol té "l'obligació moral i democràtica de preguntar al poble".
-