L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dimecres, 12 de setembre del 2012

L'ajuntament ofereix un nou curs de manipulador d’aliments a partir del dilluns 17 de setembre

L’Ajuntament de Tavernes ofereix als veïns una nova oportunitat de participar en un curs de manipulador d’aliments. L’Agència de Desenvolupament Local (COFAE) organitza el curs, que tindrà lloc el dilluns dia 17 de setembre en l’edifici del Braç Treballador. L’horari serà de 16 a 19 hores.
 
Totes les persones interessades a participar-hi, poden inscriure’s i sol·licitar informació més detallada en l’Agència de Desenvolupament Local, que està situada en el carrer del Calvari nº 87, en la setmana del 10 al 14 de setembre, per a la qual cosa sols caldrà presentar el document nacional d’identitat.
-