L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

divendres, 14 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES: Gran èxit de les activitats esportives infantils 


Aquesta vesprada a partir de les 5 han començat diverses activitats esportives majorment dedicades als xiquets/es i joves.

A les 5, en el local habilitat de l’escoleta “Víctor Calatayud” s’estan celebrant unes competicions d’halterofilia on participen els/les joves de Tavernes, Cullera i Gandia.

Per un altre costat, i en el Passeig Colom, organitzat pel club d’Atletisme Valldigna s’estan celebrant diverses curses per a xiquets/es fins a 14-15 anys.


L’ambient que es viu és d’alegria i compta amb una ampla presència de parents dels participants. En resum tot un èxit popular el d’aquestes activitats. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per l'amor de Déu, eixa precarietat de la tela blava del Club d'Halterofília... De veres que no hi ha diners per a un cartell en condicions?? Tan mal estan els clubs esportius al poble? Potser no s'atenen eixos detalls pels responsables?

Anònim ha dit...

No crec siga per diners.