L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.933
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 38.647

dijous, 27 de setembre del 2012

La Policia Local aquest curs intensifica el control d’accés i eixida dels IES i col·legis públics i concertats de Tavernes 


La Policia Local després de les festes i amb la tornada a la normalitat en el curs escolar, amb les classes iniciades als centres de primària i secundària, ha posat en marxa una campanya que intensifica la presència policial a l’hora de les entrades i les eixides en els centres públics i concertats i IES de la localitat, amb la qual cosa es garanteix la seguretat dels alumnes i s’eviten retencions i problemes de trànsit. La Regidoria de Seguretat Ciutadana i la prefectura consideren aquesta atenció als escolars com a funció policial prioritària. 

Els centres públics Magraner, Alfàndec, Sant Miquel, Divina Aurora i els privats concertats de HHDC i San José Patronat compten de forma permanent amb cobertura policial que controla l’accés del centenars d’alumnes que assisteixen cada dia als centres escolars. I per a poder cobrir amb la totalitat dels centres al complet, s’hi ha destinat personal de les oficines de la Policia, donat que la seguretat en les entrades i les eixides és una prioritat per a tot el curs escolar. Alhora s’atenen les demandes dels centres escolars. 

Els dos IES de la localitat, el Valldigna i el Jaume II el Just, que acullen centenars d’alumnes cada dia, són dos dels principals objectius d’esta cobertura de vigilància policial, on, a més per garantir la seguretat de la zona, també es realitzen accions de vigilància en l’horari d’esplai dels centres. 
-