L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dissabte, 22 de setembre del 2012

FESTES 2012 DISSABTE 22: Teatre a les 23 hores

 Aquesta nit, a partir de les 23 hores, podrem gaudir a la Plaça Major de l’espectacle “L'apartament Borja” del valler Josep Enric Grau.
       
“L'Apartament Borja” vol ser una paròdia, una visió personal sobre la llegenda negra dels Borja. Josep Enric Grau és l'autor del text, de la música, de l'escenografia i i interpreta tots els personatges que van apareixent, jugant amb el so, les imatges, el silenci, la paraula, i les veus. Tot sense perdre l'humor que sempre caracteritza el seu treball. 

Si vols veure un fragment: 

-