L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimecres, 12 de setembre del 2012

TE'N RECORDES? Avui fa un any...


Dimecres de festes del 2011, ara en fa un any, l'actor, humorista, "pallasso" (amb el bon sentit de la paraula) Xavi Castillo oferia un espectacle multitudinari  a la Plaça Major. 


Enguany no el vorem a Tavernes, però sempre ens queda la possibilitat de seguir les seues ocurrències i la crítica política més àcida per internet i gràcies a la publicació dels nous capítols del seu espectacle "Verigüevo". Després de les vacances d'estiu, Xavi Castillo cavalca de nou. 

Per tant: Rigueu, rigueu que el Món s'acaba!!!
Avís: No és obligat vore'l. Ho fas sota la teua responsabilitat. 
 


-