L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de setembre del 2012

NO S'HO PERDEU: Joan Baldoví respon a una proposta d'UPyD per imposar un monolingüisme artificial únicament en llengua castellana.


El diputat de Compromís, Joan Baldovi, respon a una proposta d'UPyD per imposar un monolingüisme artificial únicament en llengua castellana.

Escolteu, escolteu a Joan Baldoví. Li contesta al diputat Toni Cantó, valencià ell. I sobre tot escolteu eixes paraules: "He fet cinquanta intervencions en castellà, i una que faig en valencià, es posen tots esvalotats".

 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I que n'esperes?

UpyD, aixina com el PP, PSOE, España2000, CV, etc... Són partits antivalencians.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

A no no m'extranya, vist el que he vist el periode que he estat amb ells.
Sols cal que vos diga que en les darreres nacionals, per a poder posar una senyera junt al logotipo, vaig tindre que demanar permís i tot, em van rependre per valencianitzar el nom del partit i no va hi haure manera de que Cantó parlara, encara el coneix, en valencià el dia que estigué açí .

Que ningú caiga en l'error en el que vaig caure jo buscant una alternativa als dos partits de sempre i entre els mateixos, estos están a la dreta del PP .