L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 12 de setembre del 2012

L’Ajuntament de Tavernes presenta el Llibre de Festes i la programació d’actes





L’alcalde, Jordi Joan, i la regidora responsable de festes, Pilar Altur, explicaren al públic que s’havia congregat al Saló de Planaris de l’Ajuntament l’esperit, objectiu i detalls de la programació oficial de festes que s’arreplega en el Llibre de Festes del 2012.

Tant l’alcalde com la regidora van fer al·lusió a la voluntat del govern municipal de que siguen unes festes participatives, integradores de tots i de germanor per a la qual cosa convidaven a tot Tavernes a participar en els actes.

La crisi va estar present també a l’acte doncs s’indicava com havia influït en la programació a la qual l’Ajuntament ha dedicat enguany 90.000 euros, 55.000 euros menys que la passada edició programada per l’anterior govern, amb el problema de la gran pujada de l’IVA al 21%. 


 Sobre aquest tema  indicava que davant els problemes que té l’Ajuntament, les festes eren més austeres, però que seguien oferint tradició i també innovació, encara que aquesta renovació enguany és puntual i centrada en actes concrets. També es va incidir en la necessitat que els veïns isquen al carrer, que les festes siguen per a tots els ciutadans i on tots partícipen.

L’autor de la portada del Llibre de Festes, Oscar Pouzols, també va prendre la paraula per explicar que havia volgut plasmar en ella i el procés de dibuix que havia seguit. Una explicació de la portada la podeu llegir a:

-

4 comentaris:

Valler de cor ha dit...

Seria molt demanar que la Cotorra comentara el contingut de les col·laboracions del llibre? Alguns vallers de cor no podem aconseguir cap exemplar en viure per motius laborals fora del poble. Gràcies.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament podría penjar un PDF del llibre a la web oficial.
Esta mati ja no quedaven llibres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Feta la consulta i el prec a l'empresa que l'ha dissenyat, LaVeuComunicació, ens diu que al llarg de demà dijous posarà un enllaç en PDF per facilitar les descàrregues.

Anònim ha dit...

Algú sap quant és el Festival de Balls Populars? Supose que el primer dissabte, com sempre. Ve algún grup de fora? Gracies