L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 8 de setembre del 2012

La casa sense teulada i els cotxes sense rodes o l’avinguda inundada





 Algú de vosaltres és capaç de construir-se o comprar-se una casa sense teulada? O de comprar-se un cotxe sense rodes? Si, ho sabem i és obvi: NO.

Ara la pregunta del milio: ¿hi ha algú que siga capaç de construir un col·lector de desaigüe que no desaigüe a cap lloc? Hauríem de respondre  que NO, però resulta que ens equivocaríem perquè,  en aquest cas, la resposta és SÍ: el govern del PP de Tavernes  de la passada legislatura va ser capaç d’autoritzar, de consentir i d’estar d’acord amb la construcció del col·lector de l’avinguda que no desaigua enlloc.

El col·lector de l’Avinguda de la Marina ara sabem que no va enlloc, que s’acaba a final de l’avinguda, a alçades del Luna Park i que no arriba on havia d’arribar, al canal de Sant Pablo. Tot perquè el PP no va contemplar construir-lo complet perquè fóra operatiu.

Senyors del exgovern del PP amb el seu exalcalde, Manolo Vidal, al front: ¿a qui se li passa pel cap executar un col·lector en dos fases, quan la primera no servia de res sense la segon?  I no era per falta de diners no, que ¡ausades! que en van arreplegar de milions per a obres entre els dos plans E (de Zapatero) i el Pla Confiança (de Camps). ¿ I com no  se’ls va ocòrrer mai gastar-ne uns quants per a fer la segona fase?

Nosaltres pensem que ,en bona lògica, allò que qualsevol haguera fet és construir tot el col·lector d’una i no deixar l’empastre que han deixat: quatre gotes i l’avinguda plena d’aigua. Vaja, tornant al principi, és com aquell que es fa una casa i deixa la teulada per a construir-se-la d’ací tres o quatre anys i que ploga dins mentrestant, o com el que es compra un cotxe però sense rodes, que ja les comprarà en una altra ocasió. I mentrestant el cotxe sense usar.


Després d’això, llegir el que hem llegit en “Las Provincias” i “Levante-EMV”, llegir les manifestacions del PP dient que el govern del Sr. Juan no ha executat la segona fase, ens ha sonat  a completa xirigota i una presa de pèl i burla que ens fan a la intel·ligència dels vallers i valleres. Ara, algunes coses hem tret de positiu de les manifestacions del PP: hem sabut que el col·lector efectivament no està acabat, ells no l'acabaren, i, segona, hem vist com el PP reconeix que, incomprensiblement, va ser capaç de dividir el projecte d’execució del col·lector i que el projecte executat, per ara, no aprofita.

I ja arribem al “summum” de la perplexitat: el PP “considera “esencial” para el correcto funcionamiento de la infraestructura “ executar la fase que el connecta al canal. Senyors del PP:  si sabien que era “esencial”, és a dir, sabien que el col·lector no anava a funcionar, perquè no el feren tot d’una? Perquè no aplicaren diners dels Plans E o del Confiança? Ells són així, i quan es facen una casa nova se la faran sense teulada, perquè la deixaran per a una segona fase.

I després ell són capaços de dir en la premsa “que se construyó un colector que aún no ha entrado en funcionamiento”. Normal que no funcione. Si no el vareu acabar. Si no porta l’aigua a enlloc.
-
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El que passa a Tavernes i per extensió a molts altres llocs es que la incompetència del polític no coneix límits, a més a més per a ser polític no es demana cap requisit (per agranar els carrers sí), quan ja penses que ho has vist-sentit tot, el tornen a sorprendre amb una nova cosa mal feta.

El pitjor de tot, es que ningú té la culpa, ara culpen a l'actual corporació, i lo que es cert que si torna a ploure la platja s'omplira d'Aigua altra vegada, i seran els veïns afectats els que sofriran les conseqüències de tanta demostració de incompetència i mal fer.

Anònim ha dit...

No passa res, amb la errada de calcul que va descobrir Manolo en els conters del Ajuntament, ens sobren diners, poden construir una serie de canals i convertir-nos en un lloc turístic al mes pur estil de Venècia.

Un Jubilat ha dit...

Anonim de les 23´33.Els governants en els ajuntaments com Tavernes ni son (POLITICS)com tú dius,ni tenen que passar ningún examen teòric,faltaría més,els treballadors en pocs estudis peró, en les coses clares, també poden ser governants i fer-ho bé,el que tenen que fer es ser honrats.Més val clavar la pata que clavar la mà.

Tarlatana ha dit...

Jubilat, pots explicar un poc el que vols dir?

Els que governen un poble, en este cas Tavernes SON polítics.

Quan un polític clava la pota, ens costa a tots de la butxaca.

Anònim ha dit...

No son politics ni governaors,son enrredraors,ningu diu la veritat en res.
Preocupanse per la seua imatge tenen prou faena.
Criticant a tots els que no pensen igual es la especialitat mes forta que tenen,amagant els desastres que fan o ve camviant de puesto al consegal o desmentinto sense probes.
Lo que nia clar es que abusen de la ignorancia de la gent,sempre prometo prometo y por el c... te la m...
Consevol treballador pot ser alcalde,pero no pot cobrar com un treballador.
ALGU POT EXPLICAR AIXO?
,

Anònim ha dit...

Estimat anonim de les 21:26 :

No estic d'acord en què qualsevol puga ser alcalde. De fet a Tavernes només hi han hagut 6 alcaldes democràticament triats.
Per a ser alcalde primer has de presentar-te com a cap de llista d'algun partit, despres has de guanyar les eleccions i, al final, que el Ple et trie com a alcalde. Ja veus tu que facil es que sols pot ser una persona de Tavernes cada quatre anys.
Quant a la formació dels nostres alcaldes només tens que repasar la que tenen o han tingut tots els alcaldes que ha tingut Tavernes. No se si tu tens mes estudis que ells.
T'anime a que si veus tan fàcil ser alcalde ho intentes en les pròximes eleccions de l'any 2015.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

No sols l'avinguda s'inundà, en el Pss, dels Tarongers nadarem d'esqueneta: per lot ant no es tracta sols d'un problema puntual d'una zona concreta .

Anònim ha dit...

Una cosa és una inundació puntual per una forta ploguda i això passa en el Passeig Colon, en la carretera, en la zona de la Casa de la Cultura... i passa a Tavernes i passa a Socuellamos de Arriba i a Perejil de Abajo. A tot arreu.

Però no és eixe el tema. Ací ningú crec està parlant d'un tema puntual per la climatologia d'unes horees, sino que el PP va fer un projecte malament, inacabat i que no servia de res.

I de tota manera, mira també qui va impedir urbanitzar la Sardina amb un modificat del Pla General que va permetre alçar Lagomars. Potser si la urbanització s'haguera fet ara no parlaries. I governava el PP, Eugenio d'alcalde i Bono de regidor d'urbanisme.