L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES 21: FCC neteja els carrers de les paelles




 Aquest matí, de molt bona hora, la brigada de neteja ha iniciat les tasques d'arranjament dels carrers d'Els Sequers que serviren de marc per a les paelles. Com es pot observar en les fotos, els carrers havien quedat totalment bruts per la terra col·locada per no fer malbé el paviment, per les cendres i restes de llenya, i altres productes.


FCC ha convocat a tots els efectius i sobre migdia la situació era normal. El que més ha costat és la neteja de la zona situada al voltant de la carretera perquè allí no hi ha paviment i no poden entrar les màquines. Les fogueres ubicades directaemnt damunt del terra s'han netejat de manera manual.

--


2 comentaris:

Robinjut ha dit...

No sabiem que la funeraria Ronda colaborara tambe amb la FCC. A compte de la quota de poder de Pilar?
Ara ens vindreu en que FCC es una empresa privada i no sabeu res.
I la Mare de Deu era verge i la va prenyar un colom...

Anònim ha dit...

robinjut pepero t'informe que la funeraria germans ronda és una empresa PRIVADA i no té rés a vore amb fcc.
I, respecte al treballador del que parles, duu 4 anys treballant a l'empresa fcc en l'estiu. MMMMMMMM... fa quatre anys qui governava a tavernes Pilar????
Antes de parlar informat que no tens ni idea... espavilat