L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DISSABTE 15: Multitud d'actes a la nit



El Crist recorre els carrers de Tavernes
L'alcalde Jordi Joan entre el jutge i el cap de la Guardia Civil

El govern municipal
Si  hem dit que ahir dissabte va ser un dia de gran activitat esportiva, ho de tornar a repetir per a les activitats programades per la nit després de la “baixà” del Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat.

La processó va recórrer els carrers de Tavernes seguint el trajecte tradicional sota la mirada de milers de vallers i valleres. Acompanyat el Crist, la corporació municipal presidida pel nostre alcalde Jordi Joan.

Després de la processó, l’Ajuntament havia programat diverses d’activitats, per a tots els gustos,  buscant la presència de tots els vallers en la festa i que siguen festes participatives. I la veritat, no comprenem com es pot dir que no hi ha res, que no s’ha programat res. Està clar que sobre gustos no anem a discutir i podran agradar més o menys, però haver-los... Hai-los!!! I tant que els hi ha. Ara el pitjor cec sempre és el que no vol vore. I per vore, una imatge val més que mil paraules.

Ací teniu algunes imatges dels actes oficials d’ahir per la nit. A la Plaça Major hi havia Balls Populars; a la plaça Teodor Llorente hi havia “Contes amb Jazz “ amb Elies Barberà, un gran espectacle a càrrec d’aquest monologuista amb música i improvisador. Un actor valencià que treballa a Barcelona amb gran èxit i al Passeig del País Valencià es podia assistir a l’actuació d’un faquir i després a la revetlla amb l’Orquestra La Bruja. 

Balls popular a la Plaça Major

Contes amb jazz a la plaça Teodor llorente
Faquir i revetlla al passeig
   -

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No magrada que els politics, com a pòlitics vagen a les procesons.

Anònim ha dit...

Ara el Festival de Balls Populars son un acte mes de Festes! Aixi es va!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No comprenem què vols dir. ¿Vols ser més explicit i/o aclarir-nos-ho?

De tota manera, tota la vida hem vist el Festival de Balls Populars dins de la programació oficial dels actes de les Festes del Poble. No cal més que mirar els programes des de fa 35 anys per comprovar-ho.

Anònim ha dit...

Què pot ser este acte que com bé digueu fa ja 35 anys, està abandonant-se un poc dins de la programació, no pel treball dels Balls, i allò que era una important mostra de folklore (a vegades internacional) potser algun any no es puga fer, i per omplir eixe dissabte la plaça, ens coste gastar-nos els diners que ara no és poden emplear en el grup del poble.

Anònim ha dit...

La veritat es que jo tambe recorde quan aquest festival era un dia dels importants de les festes, on podiem vore ballar gents d'altres cultures, i on gent com jo de vegades o veiem parats al cap de la plaça perque no cabia una agulla. En veritat una llastima que avui no puga ser aixi.