L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DISSABTE 22: Apoteòsica nit de disfresses




Vista general de la Plaça major. Clic damunt per agrandir
  Indescriptible. És el qualificatiu que es pot aplicar a la nit del Ball de Disfresses i millor que dir nosaltres el que passava a la Plaça Major aquesta matinada, que sigueu vosaltres qui n’opineu. Només cal vore la panorámica que hem preparat d’ahir ja passades les 4 del matí.
Tavernes va respondre a la cita en la Plaça Major i la plaça es va omplir de gom a gom, a reventar. 

Aquesta matinada no hi cabia més gent, i l’aglomeració s’escampava pels voltants més enllà del que podía captar l’objectiu fotogràfic. Res a vore amb aquells balls de disfresses de fa només uns anys, quan a les 3 del mati no quedaba un “samarro” en la plaça i tots havien desfilat cap a altres festes. Un bon encert no organitzar balls paral·les ni monsergues en altres llocs i tornar al ball com es feia tota la vida. Podrà o no agradar a alguns, però números de la gent participant canten i la fotografía de dalt és el millor testimoni. 

Només cal una cosa: que ens ho creguem i la participació de comparses augmente. ¡¡Això de només una desena de comparses per a una ciutat de 18.000 habitants…!! Vallers i valleres, que ens hem d’animar a participar i l’Ajuntament si cal a “incentivar” eixa participació, que 50 euros no són res i no arriba ni de bon tros per als materials de les disfresses. I si l’incentiu no és propi pot ser a base “d’ajudes” i “patrocinis” en  millorar eixa dotació per la participación i fins i tot a incrementar amb més de tres premis,  que si que hi ha qui trau bon rendiment de la festa, amb els sopar i en el que cau despres. Pensem que està clar, no? Doncs, endavant.

ELS PREMIS

El jurat va qualificar especialment la creativitat i l’elaboració pròpia del vestuari; l’originalitat; el maquillatge i els complements que acompanyaven l’ambientació musical de cada comparsa. Al descans de l’actuació de l’Orquestra Crash es feien públics els premis que foren per a:

PRIMER PREMI: 20 anys de dolçor i 700 euros


 SEGON PREMI: Dart Vader i els seus soldats i 600 euros


 TERCER PREMI: Alicia en país de meravelles i 300 euros 


 MILLOR POSADA EN ESCENA: Cotxes de xoc i 150 euros



 L'ORQUESTRA

“Crash”: uns cracks!! Els havíem vist en altres ocasions i els passa com els bons vins: milloren amb el temps. I seguint amb el símil enològic, si ara ja podem considerar-los uns molt bons criança, van en el bon camí per a reserva. 

 
"Crash" ens va oferir el millor del seu repertori i, com  no, el nostre paisà Dani demostra el seu saber estar damunt l’escenari, el domini del cos i els gestos mesurats i precisos en la posada en escena dels números musicals, en especial de Michael Jackson. Molt bona veu la de la xica i els músics a un alt nivell, sense oblidar els tècnics de llum i de so. D'allò millor que ha passat en anys en una nit de disfresses. El públic, totalment volcat amb el conjunt, els ho reconeixíem i ballàvem i seguíem les interpretacions fent de cor en moltes cançons.
-

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Un encert la plaça i sobretot crash. Pero ni un policlin!! I les taules posades fins les 4 q no ens d,eixaven moure..... Una vergonya...no passeu hui per eld carrers del voltant d la plaça sense mascareta. Critica constructiva per a l,any 2013!!! Q torne crahs!!

Anònim ha dit...

La vergonya no són els carrers, sino la gent guarra d'este poble. Tu creus que por posar policlinics no pixarien en el carrer? Mira-ho a falles.
Jo vaig estar fins passades les 5 i quan vaig tindre necessitat vaig anar a ma casa i t'assegure que vaig haver de travessar la carretera per arribar, que no estic al costat de la plaça.
Pero si vaig vore gent pixant que estava a 200 metros de sa casa! No són els carrers, són els guarros i els que no es controlen amb la beguda.

Anònim ha dit...

Jo vaig estar en la plaça fins el final quasi les 7 del matí, no he pixat pel carrer ni tampoc em vaig dedicar a tragar litres i litres de beguda.
Vaig tindre una nit genial, de bona diversió.
Més educació i mes sentit de poble i saber-lo cuidar fa falta en alguns.
I el comentari de dalt té molta raó, s'han posat cabines de pixar en falles i la gent continua pixant en el carrer.
Educació, i si cal llenya amb les multes als guarros.
Igual que en les pixades, passa en els gots i botelles per terra. Sempre tenen algunl contenidor o papereres prop o en el carrer, pero es millor tirar-ho i si pot ser trencant-ho que moure el cul a buscar el contenidor.
També falla ahi l'Ajuntament? Potser si, perquè quan en veuen un s'haura de recordar per una temporada de la multa.
O els carrers engalanats. La gent es va gitar la nit del diumenge amb tota la decoració sencera i el matí de dilluns estava feta pols en molts carrers. Els gamberros de la nit es van divertir. Qui falla ací?
Educació que no hi ha.

Anònim ha dit...

molt gran nit si senyor i en la plaça genial, l' unic fallo es les taules dels bars llevar- les quan acaven els disfrassos a vore l'any que be, a i els disfrassos un poc mes de control per la resta tot de be

Anònim ha dit...

La veritat és q les taules varen molestar molt... Quan comença lorquestra deurien d llevar-les. Visc al voltant d la plaça i es un asco l olor q fa. L ajuntament deuria netejar els carrers amb el camió d laigua!! Està clar q la gent ha de pixar i en una nit d festa et dona tot igual... Crec q deurien posar policlins pero no 1ó 2.... Prou més x a q la gent no faça mitja hora d cua i opte x pixar al carrer. La nit va ser genial!!! Un èxit unificar la festa!!!

Anònim ha dit...

Teniu,el problema es que no es pot beure res de alchol per el carrer.
Ahi de qui es la culpa?
Pixen els gosos y no res,pixa un que no pot aguantarse y voleu denunciarlo per un dia.
Els gosos es tot l'any.
Damunt teniu la cara de dir que la gent estava tota a la plaza,pues clar no niava ningun lloc ahon anar.

Anònim ha dit...

Si que hi havia lloc on anar. Te'n podies anar a dormir si no el sembla bé o de viatge com es feia abans perquè les festes eren un desastre

Anònim ha dit...

una pregunta si no hi habien policlins perque per a una festa en el carrer o al camp de esports es necesita poliklin?i perque a falles ens obligen a posarne??si al final tots pixen al carrer perque als poliklins no es pot ni entrar i menys si vas un pok mareja? al dia seguent q passe el camionet de l aigua i ja esta no?seria mes barat!!!!!!!
a x cert no voldras fer pixar a un gos al wc?xq ja em contaras com! xo les persones si q podem enkara q com dien abans si has begut ja el dona igual tot!! i la crash a la plaça...Q CONTINUE AIXI XE, les festes estan millorant molt gracies a este ekip d govern jove e innovador ( PILAR I JORDI) CONTINUEU AIXI, q kuan un no te el poder l unic q es pot fer es criticar xo ja voldrien molts conseguir lo q esteu fent vosaltres!anim!!!

Robínjut ha dit...

Falta d previsión en horaris. Si estava anunciat a la 1 i hi havien 6 comparses, a la 1:20 ja havien desfilat totes (a l'espai del C/Major semblava un soterrament, sense música) i la Placa de l'Ajuntament muda fins les 2:30.
Un despago per a molts que anaven a vore algo lluidor.

Anònim ha dit...

per aixo la gent esta tota unida a la plaçacom fan en molt de pobles ja era hora que algu eu proposara un 10, ara lo de les taules es deveres l'any que be proposar que les llevaren quan comença el ball

Grandissima vergonya de ser de tavernes en dies de festes ha dit...

Ay ay ay l'anonim de les 00.39... Que fumes?! Donals anims a pilar i ajordi i l'any que ve voras festes... Senyors unes festes deplorables... Pareix mentira q un poble com tavernes tinga estes festes... 2 dies de merda en orquestres de 2a fila i et pareix be?! Mes val que ompliren les nits soltes en fer alguna cosa mes com discomobil organitzada per gent del poble, ja que no creen llocs de teeball per lo menos q els done de menjar durant mig mes... Que poca vergonya... Festes de merda i 10.000e en bous... Q cara mes dura! I el plat fort de les festes q es el ball de disfresses molt molt molt mal organitzat, com fas una batukada sense brasilenyes?! I com pots fer q passe el camio d' fcc per enmig del carrer major?! Senyors, la gent tambe es col.loca en altres llocs que no son la plaça del ajuntament... Mireuseu perque telita de festes... Pilar avore si l'any que ve les pots fer mes roins... Mes val que menys "camino de santiago" i mes preocuparse per les festes que ausaes que les has fetes pero q ben roins i tu jordi pelele per haver aprovat una programacio com aquesta...

Anònim ha dit...

Anonim de les 20:41 tambe havera pogut anar a tocarli li f...... a tamare "MALEDUCAT".si no el pareix ve la meua opinio lo minim que pots fer es respetarla. sempre parleu del pasat ,es nota que no saveu viure sense nomenarlo,en el fondo teniu rabia de no poder fer lo mateix.
Postada
contesta com a cotorra i no com anonim,hasta en eixo engañeu a la gent

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònima de les 3:21:

Lamentable l'educació que demostres en els dos comentaris seguits que ens fas. Llàstima de diners llançats al fem en col·legis de pago.

Responem la PD amb una altra PD: no el passe pel cap treballar o fer-te una consulta com a vident perquè vas a arruinar-te.

Anònim ha dit...

Quant ens perdem en atacar o defendre a capa i espasa la gestio dels nostres governants, malament...Gran festa la que s'organitza per les disfresses. A corregir, el temps mort entre la cabalgata i l'orquesta. Ha de començar abans. Ja va passar la nit de paelles.

Anònim ha dit...

jo no se q fume pero tu no se q el fas!!!!!!!! antes eren millors les festes??jajjajjajjajajjjaj no teu creus ni tu, la crash no es de segona perqu sino les de antes eren de quarta en davall!!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Crec que han fet masa tard les orquestres de les paelles i les disfresses i el castell de focs.
No es crítica sols son comentaris a tindre en compte per les festes de 2013.
Verbena paelles 12:30, Verbena disfresses al acabar la desfilada de les comparses i Castell a la 1.

Anònim ha dit...

No he vist cap comentari respecte al que ocorregué a la desfilada. Alguna explicació?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Senzill. Que no se n'ha enviat cap.

Anònim ha dit...

Comentari per la vostra part ;)

Anònim ha dit...

Tothom conta les victories, el que fa gran a les pesones és assunir els errors amb naturalitat.

Anònim ha dit...

Com a participant en el concurs de disfreses vaig veure varis problemes.

1 molta manca d´informació...el full de condicions no explicaba ben be el que havies de fer. Pràcticament ningú sabia com s´havia de desfilar ni on fer la coreografia, vaig preguntar si a dalt de l´escenari i em van dir que no perque estava la orquesta. Que quan ens cridarem començaria la musica i que ballarem on puguerem. Per aixo el 80 percent de la gent no la va vore. Hi havia cameres gravant es pot veure el video a algún lloc?

2.- El lloc on vam fer la coreografia no va ser adeqüat, a mes de que no ho veia tota la gent, estava la taula de mescles que partía la pláça amb dos, sols els que estaven aprop de l´Ajuntament la degueren vore.

3.- La desfilada. Com que ningú va dir res, els participants acabaven l´actuació i anaven pel carrer vuit de comparses. La coreografia durava una mitjana de 5 minuts per tant hi havia un forat de 5 minuts entre comparsa i comparsa. A més a més, quan vas arribar al final del carrer, a l´altura de Aquagest pareixía que tenies que anar pel mercat ja que no es veia a ningú ni davant ni darrere.

Erem 12 comparses...massa poques per a tant troç de carrer. El més normal hagués estat fer esperar a les comparses al carrer major i no d´arrere l´ajuntament on estaven tots embutits i sen se espectadors.

Massa taules a la plaça, si pots tancar un chiringuito a la platja a les 3 pots llevar les taules quan comence el concurs...o sino que el patrocinen els bars i entendré que la gent que tinga 30 euros gastadors per a sopar puga veure les festes sentadet, prenent café, copa i puro. Mentre alta gent va estar sentada al carrer major des de les 10.

Crec que no es tenia ben be la idea general del concurs, ni per part dels participants que no sabiem ben be que fer ni per part dels organitzadors...a vore si millora perque la idea base es molt bona.

I finalment una sugerencia, que tal si algú comprova abans la confecció del disfraç per a evitar malentesos i sospites en quant que siga comprat o fet, no saps si sentir orgull o tristesa quan la gent insinua que es comprat després d´un any de feina. Pot ser una presentació previa del disfraç amb materials emprats i temps de confeccio aclariria molt mes les coses i donaria noves idees per a disfreses per a anys posteriors.