L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de setembre del 2012

FESTES 2012: De dijous a diumenge preu especial a l'aparcament

 
Entrada aparcament
El govern municipal de Tavernes, d'acord amb l'ordenança municipal sobre l'aparcament del Passeig del País Valencià aprovada provisionalment el passat mes d'agost i atenent al fet que som en Festes Majors, ha decidit posar un preu especial els dies 20-21-22-23. En aquests dies, es pot comprar uns abonaments especials de manera que aparcar durant tot el dia el vehicle en l'aparcament només costarà 3 euros al dia. Les motos, tal com diu l'ordenança, nomes 2 euros al dia.


La mesura pretén beneficiar als ciutadans de la zona centre i especialment Carrer Major i carrers de rodalies per les molèsties que els hi puguen ocasionar els actes festers, pero tots els veïns poden fer-ne ús durant aquestes festes.

Els abonaments es poden comprar entre les 8 i les 2 de la vesprada
-
.


4 comentaris:

CIUDADANO HARTO ha dit...

EL SEÑOR ALCALDE EN EL PERIÓDICO MICRO DE JUNIO PASADO PIDIÓ A LOS CIUDADANOS QUE SE MANTUVIERA LA CIUDAD LIMPIA. PASADO UN TRIMESTRE, SE DEMUESTRA QUE LOS VALLEROS EN GENERAL, HACEMOS POCO CASO AL SEÑOR ALCALDE. EN DISTINTAS CALLES SE VEN ENVOLTORIOS DE TODA CLASE DE GOLOSINAS, CHUCHERÍAS, PAÑUELOS DE CELULOSA, ZUMOS, ENVASES DE AGUA Y REFRESCOS Y MULTITUD DE FOLLETOS PUBLICITARIOS. LOS EXCREMENTOS DE LOS PERROS ABUNDAN POR DOQUIER, LOS HE VISTO HASTA EN LOS MISMOS PORTALES DE LAS VIVIENDAS. EL SEÑOR ALCALDE PODRÍA CREAR 2 Ó 3 PUESTOS DE TRABAJO PARA PERSONAS QUE VIGILARAN A LOS "CIUDADANOS" QUE COMETEN ESTOS ACTOS QUE DEMUESTRAN LA POCA EDUCACIÓN CÍVICA Y LA FALTA DE INTERÉS EN MANTENER LIMPIA NUESTRA CIUDAD. YA ES HORA DE QUE SE OBLIGUE, PRIMERO AVISANDO CON CONTUNDENCIA Y DESPUÉS MULTANDO, SI ES EL CASO, A TODOS AQUELLOS QUE NO TIREN TODOS ESTOS DESECHOS A PAPELERAS, CONTENEDORES Y SUS CASAS. EL IMPORTE RECAUDADO POR LAS MULTAS VENDRÍA BIEN A LAS ARCAS DEL CONSISTORIO.

Anònim ha dit...

Xe pues si... Tota la raó.

Anònim ha dit...

i este home perquè xilla tant???

Anònim ha dit...

Una bona mesura que esperem tinga bona aceptación entre la població.
Ara falta vore si molta gent s'acull a ella perque crec que la divulgació s'ha fet masa tard i pot ser que molta gent la desconega.
Avant amb mesures com esta.