L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de setembre del 2012

Compromís pregunta al govern de Rajoy en el Congrés de Diputats quan pensa executar la canalització del riu Vaca




Joan Baldoví
 El diputat de Compromís al Congrés de Diputats, Joan Baldoví, ha enregistrat una pregunta al govern de Rajoy on s’interessa per quan pensa executar la canalització del riu Vaca.


La pregunta, enviada pel regidor Josep Llácer Gandia en nom del Bloc de Tavernes recorda que tots els tràmits estan fets i fins i tot hi havia consignació en els pressupostos generals de l’Estat del 2011, i nomes faltava l’adjudicació quan tot el projecte ha estat paralitzat pel nou govern d’Espanya del PP. 

La pregunta recorda la importància que té per a Tavernes i la Valldigna així com que fins que no s’execute no es podrà acabar el litigi judicial que demana la “retirada” de la zona d’afecció del riu d’edificis de la urbanització “El Vergeret”.

Ara, una vegada enregistrada la pregunta, ens vénen al cap altres preguntes: ¿Quan respondrà el govern del PP d’Espanya? ¿En quins termes ho farà?  Informarem!
-

3 comentaris:

Estruch ha dit...

Esperem amb ansietat la resposta, de segur que algú li se coloretjarà la cara ( o no ).
Ara, tenim altre problema : I es que el projecte de laminació remet en alguns punts, com el del nou pont sobre el Vaca, al traçat de la circunval.lació, la qual, com sabeu, es posposa a l'urbanització de Marjaletes i altres, la qual donada la situació económica i més en concret de la construcció, tenim per a anys.

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé que es pregunte per temes com aquest, però també pense que això resta credibilitat a nivell d'Espanya. Si es vol que es prenga el Bloc com a seriós, no sols a tot l'estat si no al Pais Valencià principalment, crec que es deurien de plantejar preguntes que tinguen que vore en el Pais i no en temes tant locals, que podrien quedar per a les Corts. I sobre tot, a continuar donant guerra!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si vosté s'informa de l'activitat parlamentària dels partits, sabrà de seguida que preguntes sobre casos particulas de localitats o comarques se'n fan a milers tots els anys i tots els partits.

Ara mateix ens recordem de les preguntes d'ERC sobre la Font Gran de Simat quan el tema de la contaminació.

El que passa és que representant de Compromís nomes hi ha un, i tot tot, temes generals i locals, ho ha de fer ell.

Ací mateix estem cansats de posar videos i temes generals del País Valencià exposats per Joan Baldoví.
Només li recomanem que faça una recerca amb el nom Baldovi i podrà vore-les.

Ara, si un blog com aquest, centrat a Tavernes, no ho trau això: qui creu ho traurà?

I en el tema que parlem, qui posa els diners és el Ministeri de Madrid, no les Corts.