L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de setembre del 2012

Cada vegada que plou… es coloreja la cara dels antics governants de Tavernes.

Dissabte 29 de setembre:

Actualitzem: avui dissabte, fa nomes uns minuts, en queia una a la platja de ¡mare meua! acompanyada de gran aparell electric. Tanta era la que soltava que no s'hi veien els llums dels cotxes més enlla de una desena de metres. Alguns han optat per aturars-se i esperar a que parara. 

No cal ni dir com s'ha posat  l'avinguda. Com si tornareu a llegir el que deiem ahir.

Divendres 28 de setembre






Avui ha plogut. Res de nou ni estrany a la tardor. I ha fet vent, prou de vent. I una altra vegada hem tingut la inundació de l’Avinguda de la Marina. I cada vegada que ploga, la tindrem d’inundada. Perquè com les coses es van fer mal… els resultats seran dolents fins que es corregesca el projecte i s’acabe.

Ho vam dir temps arrere: a ningú se l’acut fer una casa sense teulada o comprar-se un cotxe sense rodes o sende motor. Excepte el govern anterior de Tavernes, el govern del PP, que va ser capaç d’autoritzar un col·lector que no porta l’aigua a cap lloc. I així ens va quan plou. 

El col·lector de l’Avinguda de la Marina no va enlloc, esta soterrat sota l’avinguda i s’acaba al final, al Luna Park. I com que no arriba al Sant Pablo, les aigües de pluja no van a la mar. 

¿Com se li acut a un govern municipal, l’anterior del PP, autoritzar, consentir, executar un col·lector en dos fases, fer la primera i deixar inservible el primer tram de col·lector, que no servirà fins que no es faça la segon? I mentrestant quan plou la platja inundada.

 I no era per qüestió de diners, eh? ¡que ausades que en van arreplegar de milions entre els dos plans E (de Zapatero) i el Pla Confiança (de Camps). ¿ I com no se’ls va ocórrer mai gastar-ne uns quants d’eixos milions per a fer la segona fase i acabar l’avinguda? 

Les fotografies que us oferim parlen per elles soles. Són d’avui mateix, de fa unes hores. Després de la forta ploguda de primeres hores de la nit. Ja veieu com anava l’avinguda. I veieu la força del vent, que ha trencat una taula de bar i ha tombat contenidors. 

Respecte al tema, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va ser clar en la nota de premsa: l’Ajuntament podrà fer l’obra quan tinga els permisos i eixos permisos els han de donar la Demarcació de Costes de l’Estat, la Conselleria d’Infraestructures en la seua secció de costes i la Conselleria d’Agricultura pel que fa els abocaments de les aigües. I totes les tres administracions están en mans del PP. O siga que si l’obra no comença, és perquè el PP no vol que al cap i a la fi són els seus governs qui han de donar els permisos. Com és el govern del PP, el govern de Rajoy, qui ha de adjudicar l’obra del riu Vaca, que tampoc es fa perquè no posen els diners

 
L’alcalde de Tavernes s’ha reunit amb tots els organisms implicats perquè per banda del govern actual no s’han deixat de costat les coses. Durant cinc anys el govern anterior no va ser capaç d’aconseguir els permisos. Tot ho podeu saber a:

 http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/09/lajuntament-de-tavernes-dona-coneixer.html


Podem admetre que fora per la mala sintonia entre els anteriors governs, el valencià i d’Espanya de diferent partit, però ara no hi ha excusa: són tots del mateix color blau, del mateix partit. Esperem i desitgem que els permisos estiguen prompte i que l’obra es faça de manera urgent. Encara que siga perquè cada vegada que plou, no es colorege la cara dels antics membres del govern del PP de Tavernes en vore el desastre de l'avinguda.

I esperem que les coses no passen a majors. No voldríem vore de nou la part baixa de Tavernes inundat mentre l’adjudicació del projecte del riu Vaca dorm en un calaix després que al Congres tots els diputats del PP – els valencians inclosos- votaren en contra d’incloure els diners en el pressupost d’enguany.
-

7 comentaris:

Indignat local ha dit...

Sobre el titular publicat:
No sou diferents de la majoria de polítics (en lo de distraure l'atenció) quan encara esteu donant la tabarra amb els antics governants. No sé si s'haveu enterat que ja no manen i és vostra tota la responsabilitat. Tot el poble sabia el que feien i així i tot els votaven. Deixeu-los estar que ja ens feren prou desficacis i agarreu el bou per les banyes ja. Ho trobaria inclòs raonable en èpoques electorals, però amb 1 any de govern sembla lamentable esta manera de fer política.
Així voleu ser la 3ª força a València?
Menys plorar i menys fotos i millor organització, fareu bones a Amparo i Luisa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿I que ha de vore el govern municipal amb el que la Cotorra publica perquè digues el que diu?

¿Diguem alguna mentira? ¿Es responsabilitat del govern d'ara "l'empastrà" del col·lector com estan volent fer creure els d'abans?

De tota manera, segons la nota feta pública per l'Ajuntament sembla sí s'estan agafant les banyes del bou i la prova està en eixes reunions que l'alcalde ha fet, continua fent i que els responsables de les Administracions del PP, que han de donar el permís, encara no han mogut fitxa.

I de deixar-los estar....
¿com els hem de deixat estar si publiquen notes de premsa demanant solucions al col·lector i dient que el govern d'ara no es preocupa d'eixe col·lector?

¿Com ho hem de deixar estar si encara hi ha gent que està convençuda que l'avinguda s'inunda per culpa del govern actual i afirma i reafirma que eixes obres les ha fetes el tripartito?

No confundim les coses per favor. Informem del que va passar divendres amb pèls i senyals dels antecedents, els motius i les causes per les quals passen les inundacions. I si algú li pica...

Indignat ha dit...

El que ens piquen són els problemes, i votem als polítics perque donen solucions. Sempre acaben igual, que si els de València, si els de Madrid, feu tots iguals, anant passant comptes, ahí li done la raó a E.E., tan tarròs que el feu però té clar com hauria de ser TREBALLAR en política. Deixeu de donar culpes, que ara i de vosaltres cap avall també feu igual amb els que no són dels vostres. És en el que haveu convertit tots la política.
Em donaria vergonya deixar morir un fill perque no he heretat res del huelo. Això és el que feu, el mateix que Rajoy amb Zapatero.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tu que creus que piquen als demés? O es creus tu que ací som l'oligarquia?

Has canviat el motiu del debat i de la informació: l'avinguda inundada.
¿Ja no t'interessa la situació de l'avinguda? ¿O és que saps que tenim raó i motius per explicar la realitat de l'avinguda després que hauràs vist en algun altre lloc que avui mateix es tornen a repetir fets falsament tal com denunciem en la contestació anterior?

I Déu ens lliure de que nosaltres qualifiquem a una persona de terròs, com fas tu, posant-ho en boca nostra. T'ho tornem a repetir: no ens tractes a nosaltres de govern municipal que ahí no pintem res.

Si vols assabentar-te, i es nota oficial:

http://tavernes.es/val/noticies/100-noticies-ajuntament/899-lajuntament-de-tavernes-dona-a-coneixer-que-la-fase-2-del-collector-de-lavinguda-de-la-platja-es-podra-escometre-quan-es-tinguen-els-permisos-adients

Anònim ha dit...

No solo se inundó la Avenida.
La zona del Medi también se inundó porque los imbornales se taponaron por la suciedad que hay en zona por falta de limpieza de la zona.
Ha terminado el verano y se han olvidado de la Playa. Creo que el recorte en limpieza solo nos afecta a los de la playa.

Robinjut ha dit...

I tots els jornals del paro que tenia per a aprofitar este estiu l'Ajuntament?
Em sembla molt bé que pinten tot el camp d'esports i adeqüen la senda al Bolomor, però si una zona de la platja s'ha inundat per falta de neteja, seria cosa de mirar-s'ho a finals d'agost vinent, que no torne a passar el mateix.

Anònim ha dit...

Sembla mentira que un funcionari com tu coneixedor de l'Ajuntament de dins diga el que ha dit.
Tu saps que els contractats aturats de l'agraria no poden treballar en tot.