L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de març del 2011

TE'N RECORDES? : Vivendes VPO per a tots



 Havia de ser vivendes VPO per a tots i totes, gairebé tantes com a xurros. Tots a Tavernes podrien accedir a les vivendes VPO que es construirïen a Marjaletes-Fontetes: Total unes 1.500 noves vivendes de les quals més de la meitat -¿ n'eren 860? - havien de ser de protecció oficial i preu reduït. (Ací podeu fer un somrís en recordar-ho)

Això havia de ser fa uns anys i com que la llengua no té os es va anunciar a bombo i platerets amb una maqueta enmig de la planta baixa de l'ajuntament perquè tothom ho poguera comprovar. Això era fa uns anys. Després ja deien que si problemes, que si endarreriments, que si la Generalitat no té un euro per a vivendes socials... que si patatín, que si patatán. ¿Encara està la maqueta en la planta baixa?

Ha passat tota la legislatura i ja ho veieu quan diferent és la realitat:  Ni una palustrada, els terrenys abandonats, fang si plou i sorolls de camions i altres per a "gaudi" del veïnat. 

Esperem que no tinguem la barra d'anunciar-nos d'ací poc que comença el projecte, perquè no s'ho creuen  ni ells. O millor sí, que ho anuncien perquè això són algunes de les coses que desprestigien a l'anunciant com ha passat amb el Parc Cantalot, la ronda de circumval·lació, el centre d'educació especiual, el poliesportiu que anunciaren per a esports minoritaris , el Parc de Bombers.... i així fins a 107.

-