L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 24 de març del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Mes de falta de col·lectors



 
Un amic ens envia les fotos que podeu vore i uns comentaris al voltant del què parlàvem ahir de la situació de la part sud del poble quan plou. Ens diu que eixes piscines no passen només al voltant de la Casa de la Cultura i que al final del Passeig Colom per on viu, només plou un ruixat fort, l'aigua corre com si fos un riu i fins i tot alça les tapes dels albellons. I que això no és d'ara, fa temps, i res de solucions. I que moltes vegades ha estat allí la Policia Local per evitar que algun cotxe s'espatlle amb el forat de la trapa.

I ens afig, en referència al que diu el PP que el veïnat "no volem que l'aigua desaparega al cap d'un temps quan ja ha parat de ploure, sino que desaparega mentre plou i sense formar eixos rius que se'n van cap el camí Gandia que queda inundat". I vol que diguem que quan això s'aconseguesca estarà solucionat el problema, i no pel que diga el govern municipal de coses fetes.

Dit queda.

-