L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de març del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Concentració per TV3




Ahir a lles 8 de la vesprada a Plaça Major de Tavernes va haver una concentració a favor de les emissions de TV3. No ens vam assabentar, ningú no ens va avisar i no poguérem anunciar-ho. Molta gent no hi va acudir per això, entre ells gent de La Cotorra: no sabíem res. I no serà perquè no tenim interés en el tema i ganes de què d'una se solucione del tot.

Ens ho conta per correu electrònic un amic - gràcies per la foto-  i que hi havia unes cinquanta persones entre elles gent del Bloc i del PSOE. Sembla ser que la idea de concentració va eixir del professorat, majoria entre els presents. Cap pancarta, cap crit contra el tancament de TV3. Simplement això: una concentració. El professor Jaume Talens va dirigir unes paraules - en la foto- i van quedar citats per a una pròxima concentració en algunes setmanes. 

I ja que parlem de TV3 avui a Gandia, a les 6'30 de la vesprada, hi ha convocada una concentració davant de l'ajuntament d'aquella ciutat. Convoca la plataforma comarcal de recolzament a la TV3. 
-