L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de març del 2011

Les presse no porten cosa bona: primers problemes a l'institut nou


Les primeres pluges d’una mínima importancia han posat en evidència alguns aspectes negatius del nou IES La Valldigna.

La Cotorra ha sabut que fa uns dies, i com a conseqüència de les pluges del passat cap de setmana, es van produir algunes filtracions d’aigua en estances del nou institut, en concret en una sala d’informàtica i un despatx-seminari de llengua. Els danys: mobiliari i portes afectats per l’aigua que va romandre el fi de setmana estancada.

I per on entrava l’aigua de pluja? es preguntareu. Fàcil si coneixeu el centre i sabeu que està construït en  nivells. En un dels nivells es troba, ens diuen, un aparcament que sembla ser no té ben disposades les eixides d’aigua per desaigües i l’aigua s’escorre cap als nivells inferiors del centres. I sembla ser que es filtrava per unes finestres que arriben fins al terra a l’interior.

Fins i tot ens diuen que el professorat s’estava plantejant col·locar uns sacs plens de material perquè fera com una mena de barrera fins el pròxim dilluns, quan es reprendran les classes després de falles, per si hi ha noves pluges.
-

2 comentaris:

Vicent Maganer Ripoll ha dit...

Jo hi vaig al magnific (si, JA!) centre del que en parles, i del que en parles, es sols la meitat, el gimnàs es una piscina en funcions, la pista de pilota valenciana i la de frontó no tenen sostre ni desaigüe, per tant s'inunden en gran facilitat.

Comprenc que venen eleccions....pero les coses o es fan be, o no es fan.

Anònim ha dit...

i la llum? en cara va amb generadors de gasoil. si fallen no hi ha llum a les clases. sols hi ha llum d´obra per al exterior