L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 de març del 2011

La desocupació augmenta i augmenta a Tavernes, però no passa res: hi ha qui està convençut que estem en el millor poble del Món.


L'atur a Tavernes continua augmentant. El mes de gener, com ja vam apuntar ací però  ho podem confirma amb les dades oficials a la mà, Tavernes es va situar en 1614 persones sense treball. D'elles 839 eren dones i 775 homes. 

Això representa un 4'25% d'augment de desocupació sobre el mes de desembre, en què n'eren 1548 els aturats totals, d'ells 808 dones i 740 homes.  Per sector, les dades oficials indiquen que el mes de gener eren 68 els aturats en agricultura; 252 en la indústria; 206 en la construcció; 954 en serveis i 134 sense activitat laboral definida.

El passat desembre els aturats que tenia Tavernes eren per sectors, 65 a l'agricultura, 257 a la industria, 195 a la construcció, 891 al sector servei i 140 desocupats sense activitat laboral definida.

Podríem fer ara i ací una valoració de les polítiques econòmiques i "de foment de l'ocupació" feta pel PP  a Tavernes i pel seu govern autonòmic a la Generalitat. Seria tornar a repetir el que hem dit i que ja sabeu massa.

La seua aposta per la rajola i pels PAIs amb total oblit ls sector productiurs tradicionals valencians; la falta de polígons industrials  a Tavernes per atraure noves empreses al poble i el fet d'haver-se oblidat de la platja ens ha dut on estem: 1614 aturats a Tavernes.

Avui comença març. Vorem que ens donen les dades de febrer que coneixerem al llarg del mes.