L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de març del 2011

El grup "Madame X" finalista del Calaix Jove de la Safor

 
El grup de rock de Tavernes "Madame X" és uns dels quatre finalistes de la segona edició de "Calaix Jove de la Safor. El concurs ha presentat enguany, en opinió dels responsables, una gran millora en qualitat i per tant ha estat complicada l'elecció dels finalistes.

Entre ells, "Madame X" de Tavernes, grup que ve demostrant dia a dia en els concerts efectuats als locals de Tavernes una trajectòria ascendent. Els altres finalistes: "Raça Borda", "Pedal Trash"i "The Muertas".

La final: dissabte 7 de maig a la VII Trobada de Joves que tindrà lloc a la localitat de Real de Gandia.

Informació del grup valler: www.myspace.com/madamextavernes

-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies a l'equip de La Cotorra per fer difusió de la notícia. És molt bonic vore com algú al poble es preocupa per fer saber les notícies de la gent del poble, i sobretot de la gent humil com nosaltres que portem anys fent allò que més ens agrada fer: rock n' roll. Ho vau fer l'any passat amb Chakra, quan vam guanyar el concurs, i ara amb Madame X. Esprem tindre la mateixa sort que l'any passat, i si no, no passa res, el plaer de gaudir dalt de l'escenari no ens el llevarà ningú. Moltíssimes gràcies.

Llorençc - Baixista de Madame X i de Chakra

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es mereixen. Sort en eixa final. Ja ens assabentarem del resultat.

Anònim ha dit...

Hola Cotorra. M'agradaria que feres algun comentari sobre el lliurament dels premis del concurs de narrativa juvenil que es va fer divendres passat a la Casa de la Cultura. M'estranya molt que no ho hages fet ja, donat que sols fer referència als actes culturals que s'esdevenen a la Valldigna. Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estem en el tema. Però fins ara ningú dels organitzadors ha pensat en nosaltres perquè també ens poguerem fer ressó de l'esdeveniment cultural.

Qui vulga peixets... ha dit...

A veure, que el bon periodisme no és el de les notes de premsa simplement perbocades. No siguem tan senyorets.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens dol eixe tipus de comentaris i més quan fa dos anys i 8 mesos que portem fent una informació alternativa, més o menys bé, més o menys que agrade o no, però està clar que ací no hi ha cap periodista que visca d'això ni que treballe d'això.

I si l'hem publicada es perquè els lectors vegen també amb quins comentaris hem de combregar alguna vegada.