L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 8 de març del 2011

L'ajuntament aprova una proposta del Bloc per abaixar el 50% la taxa d'ocupació de via pública que paguen els hostalers.




El ple d'anit dilluns aprovava a proposta del Bloc modificar l'ordenança fiscal per fer possible la reducció del 50% de la taxa que paguen els hostalers per l'aprofitament del domini public i ocupació de la via pública al col·locar taules i cadires dels seus establiments.

El Bloc argumentava en el plenari en defensa de la seua proposta que els comerciants hostalers estan patint una situació econòmica greu derivada de la crisi econòmica a la qual se li afegia la nova normativa sobre prohibicio de fumar en eixos establiments. I la falta d'activitat implica una pèrdua de llocs de treball que, indicava el Bloc, ells no desitjaven i pensaven no desitja ningú.

El Bloc indicava que és sensible amb la situació dels hostalers del poble i de la platja, propietaris de bars, restaurants, cafeteries i gelateries, i considerava que s'ha de rebaixar la taxa per les taules i cadires que s'hi col·loquen en la via pública i terrasses. 
 
També considerava el Bloc que la disminució d'ingressos de l'ajuntament queda compensada per l'augment de l'activitat en les terresses derivada d'abaixar la taxa, alhora que donara més vida i dinamisme a la vida a l'aire lliure del poble i platja i facilitara la creació de llocs de treball.
 
- Fotografia: Els regidors del Bloc autors de la proposta
- Informació enviada pel Bloc
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be aixi m'agra..pero ara a vore si mirem els guals i qui xafe la vorera que pague taxa per que no tots som igual i ahi es perden molts diners..pero sense cartetes amb bolardos directament.....