L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de març del 2011

Intercanvi musical entre Mataró i Tavernes


 L’Agrupació Musical de l’IES Alexandre Satorras de Mataró que dirigeix Antoni Oliveras està efectuant  aquests dies  un intercanvi musical amb la Banda Jove del Centre d’Ensenyaments Professionals “Mestre Arnau” de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna.

L'intercanvi és la segona vegada que es produeix entre ambdues entitats i es va iniciar arran de l’estada, com a docent en l’esmentat institut, ara fa 10 anys, del professor de trompa del CEP de la SIUM, Gustavo Verdú.

Avui hi ha hagut una audició conjunta, entre ambdues entitats, al saló d’actes de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna.

Els 72 joves expedicionaris catalans, acompanyats per dues professores i el director de l’agrupació musical, van arribar a la Safor ahir dilluns 28 i finalitzaran la seua estada a terres valencianes dijous, 31 de març, dia en el què està prevista una audició d’aquesta formació musical en la capital valenciana.

Fotografia: L’A.M. IES Alexandre Satorras en la sessió d’assaig 
-