L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de març del 2011

A falta de notícies oficials..... Cotorregem sobre la piscina




Vam dir que avui parlaríem de la piscina. La veritat poca cosa a confirmar-vos, anem a "cotorrejar", verb que aplicarem a l'acció de contar La Cotorra els rumors que corren pel poble. I sí, ja ho sabem, no és seriós això de contar rumors i barrets de veïnat enmig del carrer, però és que no hi ha res oficial!! Ningú no sap res. I és normal. Després de tantes i tantes vegades d'anunciar la inauguració de la piscina i un retard darrere un retard de fa uns anys,  a vore qui torna a posar-li data! I més en época electoral!!!!

Bé, al gra. De tot açò que diem a continuació no cal fer massa cas, perquè son rumors i comentaris de carrer. Així que un somrís i.... Ens han dit que:

- La idea és fer la "inauguració" a partir del 20 (el 21??) però que el nostre govern municipal s'estava esperant i obrirà la boca per dir la data quan des de València els confirmen el "peix gros" que vindrà a la "inauguració". Normal, no?

- Que només es posaria en funcionament la piscina gran. Sembla ser que encara falten fer proves d'altres instal·lacions, a més d'altres temes de mobiliari i equipament.
 Ací nosaltres preguntaríem - preguntar no és ofendre a ningú- si s'han de passar revisions i si ja s'han passat perquè no sabem sí calen el permís de sanitat, de industria, l'enganxe d'Iberdrola. No ho sabem i ho preguntem. Si algú ens ho pot aclarir...

-Que el que veieu a les fotografies i que sembla ser una terrassa, no estava prevista en el projecte. I la veritat no ens ho creiem. Seria una cosa molt estranya. ¿Com no ha d'estar en el projecte una obra feta de pedra arreglada, fanals de llum, formigonat... Això costarà un pastó i contemplar-se fora del projecte..... Molt rar, perquè algú ho hauria de pagar a banda: o bé l'ajuntament, l'adjudicataria o el restaurant-bar. Ens inclinem a pensar que és un fals rumor. Però si que sembla una  terrassa el que s'està fent ara, que no estava des del principi.

- Que la piscina s'ha omplit del pou que hi ha al camp de futbol. ¿Bé, i qué si fora així? ¿Aigua és, no? I si damunt té tots els controls higienico-sanitaris que cal i els permisos, no pensem tinga massa importància.  Igual resulta que la van omplir en proves d'eixe pou i ara es creuen que s'omplirà sempre d'allí. Però repetim, si és potable i està controlada...

Són alguns dels rumors que corren pel poble. Hi ha altres sobre contractacions, sobre el bar, les proves i entrevistes per treballar-hi, en resum, l'evidència i plasmació que aquesta instal·lació no deixa indiferents als ciutadans i interessa. Per tant, i vist la quantitat de rumors i parladuries al respecte, estaria bé que de manera oficial s'explicarà al poble com està la situació. I quan s'obri. ¡Qué hi ha gent que no s'aguanta i està desesperada per anar a nadar!.

-


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, si s'ha omplit del pou que hi ha al camp de futbol, no es molt normal, perque estan gastant recursos del poble (aigua), per a benefici de una empresa privada ¿o es de gestió privada i els gastos son publics?....

Anònim ha dit...

L'organització de la piscina es una ruina, ningu sap res i aixi ens anira. Una instal·lació que val una fortuna i desde el primer dia es veu que el que mal comença mal acaba.

Un de Tavernes ha dit...

Però no anava a treballar mig poble a la piscina?

Jo he sentit dir això a molta gent pel carrer i en converses de bar, d'amics, etc...

On estan tots eixos que anava a col.locar el PP?

Que fan que ara no demanen explicacions?

De moment els que estan treballant en selecció de personal i atenció al client no son del poble i tampoc t'atenen en valencià.

Anònim ha dit...

Però és que sou de por!
Estan cansats de dir-nos ací a La Cotorra que la gestió és de gent de fora perquè l'empresa privada és de fora.
Normal que no hi haja gent del poble.
Si he de fer cas al que he sentit i m'ha dit la gent pel carrer, igual que un de Tavernes diu, el PP calcule que donarà treball després d'eleccions sobre les 1500 persones. I no sé d'on traurà els llocs.

vicent ha dit...

Si senyor anònim. Però si eixos als que el PP els ha promés treball per a després de les eleccions segur que li votaran i ens quedarem igual o pitjor que estàvem. Després, transcorreguda la legislatura, eixos als que els han promés treball i no l'han tingut, castigaran el PP no votant-los (això seria el correcte però dubte molt la gent actua així) igual que sembla faran ara els decebuts pel PAI. Però ells, com que compten amb molts bons assessors i amb molta experiència, tornen a traure un altre element per comprar les voluntats del poble, especialment el més incult i fàcil de manipular, i que ningú s'enfade pel que he dit però és la realitat.

Anònim ha dit...

Jo he sentit dir que si que hi ha gent del poble, El bar ja fà temps que es va dir que el portaria el amo d´un bar que tenia de nom x de un nom de dona, la neteja es diu pel poble que és d´un familiar d’un concejal que té una empresa de neteja situada al prado comarcal i es rumoreja que el gerent será el fill d´una concejala que la filla ja treballa a la biblioteca municipal. No hi ha res cert, tot son rumors però ahí queda això. Per tant si això fóra veritat ja hi haurà molta cosa triá i el mal seria que molta gent del poble igual ja no hi té lloc, però per a pagar la piscina si té déficit i la part de l’ajuntament si que podem pagar-la entre tots. Amb això li haurien de dir moltes gracies senyor manolo i companya.