L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

dilluns, 14 de març de 2011

La mancomunitat i el GMVAlldigna organitzen el campionat provincial d'escalada dins del monestirLa Mancomunitat de la Valldigna i Grup Muntanya Valldigna organitzaren el dissabte el Campionat Provincial de València d'Escalada de Bloc de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

La competició s'ha celebrat dins del recinte del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna i ha sigut sens dubte un dels esdeveniments esportius mes importants celebrats a la Valldigna perquè en els 713 anys des de la seua fundació  no s'havia realitzat cap prova esportiva a nivell territorial dins del recinte monacal.

 La competició s’ha fet sobre una estructura desmuntable (Rocòdrom), on els escaladors havien de superar les dificultats de les diferents vies instal·lades. A pesar de pluja i les males condicions del temps, l'esdeveniment esportiu ha acollit 68 escaladors, representant a 24 Clubs vinguts de tots els racons del País València.

Classificacions finals de la competició:

Sub-16 Masculí    
1          Jonatan Flor Vazquez , Federacció Valenciana
2          Izan Capo Cantos , Centre Excursionista Eldense
3          Francisco Roca Rodriguez , Grupo Espeleo Carcalin Buñol

Sub-18 Femení
1          Alba Muñoz Franco, Club Escalada Foradà

Sub-18 Masculí
1          Ramón González Ibáñez , Club Alpino Eldense
2          Diego Arenas Ruano, Jabalís Dorados
3          Ernest Yuste González, Club Escalada Chulilla

Absoluta Femení
1          Teresa Troya Gil, Federación Murciana
2          Maria Carmen Alarcon Grau, Club Montaña y Escalada Loriguilla
3          Rebeca Morillo Vera, Club Aire Libre Cartagena

Absoluta Masculí
1          Ignacio Sánchez Gónzalez, Federación Murciana
2          Ignasi Tarrazona Gasque, Grup Muntanya Politècnic
3          Juan Pons Alemán, Juan Grup Muntanya Politècnic 
-