L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 de març del 2011

Jordi Juan elegit candidat a l'alcaldia de Tavernes per unanimitat de l'assemblea del Bloc

 
El Bloc de Tavernes aprova la llista completa que concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. Destaca la renovació dels candidats, cobrint tots els sectors socials de la ciutat, i la seua joventut . Jordi Juan Huguet, elegit per unanimitat com a candidat a l'alcaldia de Tavernes, encapçala una llista que incorpora un gran nombre d'independents il·lusionats pel projecte del Bloc per a Tavernes de la Valldigna.

L'assemblea local celebrada la nit de dilluns ha elegit per unanimitat la candidatura encapçalada per Jordi Juan i Huguet, actual portaveu i regidor del Bloc a l'ajuntament valler. La llista confeccionada pel Bloc consta d'un conjunt d'homes i dones representants dels diversos sectors socials, esportius, culturals, educatius, de l'economia i del treball que formen el teixit de la ciutat.

La joventut i la total renovació són els paràmetres en que es mou la candidatura del Bloc i tal com ha afirmat Jordi Juan " la il·lusió i les ganes de treballar per Tavernes són els dos puntals que la defineixen. Com a objectiu fonamental i prioritari tindrem la reducció de l'atur i potenciar la creació de llocs de treball. A més a més, treballarem amb fermesa per donar resposta als grans reptes i necessitats presents a tots els nivells de la nostra ciutat, amb atenció preferent als problemes dels veïns i la potenciadió de la participació ciutadana real".

El Bloc de Tavernes, afirma el candidat, "té un compromís ferm amb la societat vallera i ho plasmem  amb un programa real i honest que es ve elaborant des de fa més d'un any, i on hem consultat tots els sectors per coneixer les necessitats reals dels veïns i així  buscar i oferir les solucions als nombrosos problemes que ofeguen la nostra ciutat".

El Bloc de Tavernes donarà a conèixer en breu tots els punts del programa electoral elaborat. Els valencianistes consideren que Tavernes té solució, i que els homes i dones que els representaran a l'ajuntament estan perfectament preparats per dur endavant un programa electoral que vol canviar radicalment el model de ciutat .


Video de l'acte:

http://www.youtube.com/watch?v=iYcd6AWQAJw

ANNEX:

Relació de candidats del Bloc de Tavernes als comicis de maig:

1. Jordi Juan Huguet. 27 anys. Doctor en Matemàtiques. Professor de la Universitat de València. Portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Tavernes.
2. Llum Sansaloni Arlandis. 43 anys. Tècnic especialista. Auxiliar d’Infermeria a l’hospital de la Ribera. Regidora del BLOC a l’Ajuntament de Tavernes
3. Josep Llàcer Gandia. 31 anys. Llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en Magisteri Musical. Professor de Pedagogia Terapèutica a l’IES Broch i Llop (Vila-real). Membre de l’executiva comarcal del BLOC Safor-Valldigna i secretari del BLOC JOVE a la Valldigna. Jugador, entrenador i directiu del Tavernes Rugby Club.
4. Evarist Sansaloni Vila. 43 anys. Llicenciat en música. Professor de música a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia. Professor a l’Escola de Música de Tavernes.
5. Vanessa Martí Romance. 34 anys. Llicenciada en economia. Comptable d'empresa d’exportació.
6. Perfecto Benavent Navarro. 56 anys. Llicenciat en Ciències. Auxiliar de Justícia. Secretari local del BLOC de Tavernes. Membre del Centre Excursionista.
7. Ester Candela Palomares. 36 anys. Diplomada en Magisteri d'Educació Especial. Mestra C.E.E. Raquel Payà (Dénia)
8. Amador Palomares Gimeno. 37 anys. Enginyer Tècnic Informàtica de Gestió. Professor Tècnic Formació Professional.
9. Cristina Ortells Grau. 27 anys. Estudiant de sociologia. Fallera Major del Prado 2006. Treballadora d'atenció al client de Vodafone.
10. Isabel Talens Aparicio. 32 anys. Estudiant de Psicologia. Treballadora del sector de l’hostaleria i restauració.
11. Jordi Martí Perelló. 34 anys. Enginyer tècnic  Agrícola. Empresari
12. Aurora Nicasio Solanes. 30 anys. Llicenciada en Filologia Catalana. Professora de Valencià a l’Escola d’Adults d’Aldaia.
13. José Marcelino Adsuara Alberola. 30 anys. Enginyer tècnic en Disseny Industrial. Dissenyador gràfic.
14. Pilar Pons Fuster. 40 anys. Llicenciada en Dret. Procuradora dels tribunals.
15. Bea Ferreres Gil. 28 anys. Llicenciada en Filologia Anglesa.
16. Josep Salvador Peiró Climent. 42 anys. Administratiu. Jutge Nacional d’Atletisme. Directiu U.D. Tavernes. Faller del Portal.
17. Xelo Bernabeu. Pèrit Judicial Immobiliari. Locutora de ràdio. Mare família nombrosa.
18. Laura Clar Brines. 35 anys. Dependenta  del sector del comerç.
19. Carles Pellicer. 55 anys. Llicenciat en Medicina. Metge de SAMU. Club de Bàsquet Tavernes.
20. Enric Marco. 52 anys. Doctor en Física. Astrònom de la Universitat de València.

Publicació textual de la nota de premsa del Bloc
-

43 comentaris:

Serp ha dit...

enhorabona!!!!
Ara a treballar. Sou un bon equip.

Ramon ha dit...

Molt preparats si senyor, però crec que poc connexió amb la realitat d'un poble com Tavernes, que és majoritariament treballador.

Josep ha dit...

Respecte el comentari de Ramon, però discrepe.
O es que la gent que va en la llista no es treballadora? A vore si resulta que són tots grans capitalistes i empresaris que tenen firmes a l 'IBEX35 i centenars i mils de treballadors. Tota la gent de la llista ha de treballar per guanyar-se les garrofes. Son treballadors, i precisament totalment d'acord amb la realitat de Tavernes.

Jo votaré Jordi. I tu? ha dit...

M'he quedat gratament sorprés. Que un partit on la gent no sol "apuntar-s'hi" perquè no té massa a guanyar, com si pot fer en el PP o PSOE, siga capaç a tres mesos d'eleccions presentar la candidatura completa i tancada- i vaja candidatura!- demostra d'eixida una cosa que ja sabíem: la capacitat de treball, de gestió i de bon fer, de Jordi i de l'equip que s'ha buscat per aquestes eleccions.

A tots, enhorabona per este éxit ja d'eixida.
I si damunt ja digueu que teniu el programa mig acabat, xe res, que sou unes màquines. Gent així fa falta a este poble, a vore si eixim del pou en que ens han ficat.

Amic Ramon - no sé qui eres, però et tracte d'amic- la gent que veig és tota treballadora, ha d'anar al treball (escola, fabrica, oficina, comerç...) tots els dies. No veig a cap que visca de rendes.
Estem en el segle XXI i és una incongruència considerar nomes com a treballadors els del sector primari, que per cert a Tavernes hi ha ben pocs des què hem deixat els camps abandonats.

Carlos Climent Martínez ha dit...

Molt bon equip! I tots treballadors, cadascú en les seues coses.

Què passa Ramon, que per tindre un títol universitari ja no es treballa o què! Sols serveix ser llaurador o treballador d'una fàbrica? Jo sóc enginyer en informàtica i no crec que vullga dir això que no treballe, quan ho faig molts dies prop de 12 hores.

No li feu cas i endavant, a vore si canviem un poc aquest poble.

jc ha dit...

espere que hi haja canvi de govern en este poble i a la generalitat. ho vec difícil,però l'esperança es l'últim que es pert. pel be de tots (gent treballadora, estudiants, majors, gent que viu de renda...)espere que açò canvie. gent preparada hi ha, ara falta que el poble ho reconega.

Ramon ha dit...

No m'explicat bé,....clar que són treballadors, ni ho dubta? Jo no ho faig, el que vull dir, és que per connectar amb l'electorat, crec que haria de hi haver gent amb més coneiximents sobre els problemes dels llauradors per exèmple, que no dic que no ho sàpiguen, però qui millor ho sap, són els llauradors, i perdoneu si he ofés a algú, no era la meua intenció.

Ramón Vila.

Ferran ha dit...

Això passa a Xeraco....i com voleu que em fie del Bloc?
Dijous passat, l'oposició, BLOC i PP, votaren en contra dels pressupostos i no foren aprovats. Conseqüencies: no podem contractar persones aturades, dintre de l'acord de la Mancomunitat, sindicats i empresaris. Buscaré una altra solució, perquè tinc clar que l'ajuntament té que fer un esforç per ajudar en el que puga a les persones desocupades. Ni el PP ni el BLOC presentaren cap alternativa. Simplemente digueren NO

També a Favara, Almussafes.... i molts més.

Jo també votaré Jordi. ha dit...

La preparació la tenen, la tasca serà dura (males herències recolliran), però amb espenta i ben governats, aquesta gent és capaç de tirar endavant el poble.
Molta sort, el futur és vostre!!!

Una ama de casa esperançada... ha dit...

Estic segura que si li donen la oportunitat, este xicot, Jordi, també podria ser alcalde de Xeraco, d'Almussafes, de Gandia, etc. Però de moment, deixeumos que el tingam d'alcalde de TAVERNES!!!

hip hip hurra per Jordi Juan i el seu equip!

Valler-xeraquer ha dit...

Sóc un valler que va tres-quatre voltes a Xeraco per motiu de faena. Conec bé Xeraco. Si Ferran Bofí és tossut, és el seu problema.
Ferran Bofí, nacionalista fins que va vore que millor el pesebre, no té majoria absoluta. No la té de fa anys i ell erre que erre ni pacta ni consensua res. Vol que siguen els pressuposto com i de la manera que vol ell, SENSE TINDRE MAJORIA i li passa el que li passa: que no guanya les votacions.
Això de si no pot emplear desocupats és éuna excusa com un altra. Si tant d'interés t, perquè no consensua. O es que acas vol emplar els que vulga ell només?
pregunte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Recordem que estem en temes de Tavernes i de la Valldigna.

Jo també votaré Jordi ha dit...

Ramon, rectificar és de savis i pots tindre part de raó, però pots estar tranquil ja que aquesta gent, són conscients de la situació que viuen els llauradors i ja no només els llauradors, sinó d'altres sectors que continuen patint els efectes d'aquesta crisi i més quan al País Valencià només hem sabut posar ous a la cistella del formigó.
Has de pensar també que darrere d'aquesta gent, hi ha un gran grup de treball que serà el que recolzarà tota i cadascuna de les postures d'aquesta gent... Cal recordar que la feina entre bastidors, és igual o més important que la que es fa a la vista de tothom i pots estar ben tranquil que eixa part està molt ben coberta. Jo tinc ganes de canvi i tu?

Ramon ha dit...

Amic que votaras a Jordi, clar que tinc ganes de vore altra gent a l'Ajuntament, no ho dubtes, però..... no se si vull vore al Bloc.... ho entens? Jo entenc que vullgau vore'ls, però jo no ho tinc molt clar, són massa decepcions, i no vull altra més.

Jo votaré Jordi. I tu? ha dit...

¿Ramon, es que potser això que t'ha decepcionat del Bloc, no t'ha passat i passa en els altres partits?
No faces bona la frase de J. Fuster: "Només els teus enemics no acceptaran que canvies".

Un de Tavernes ha dit...

Deixeu de donar-li protagonisme a qui no el té i centreu-se en la notícia i el grup humà que ha reunit el BLOC. Jo pense que és immillorable i que està treballant i treballarà de valent per Tavernes.

Sempre ha d'haver gent que critique per criticar, sense aportar cap alternativa i que busque desviar l'atenció. No caigueu en la trampa.

Ja fa temps que els demés partits polítics estan tremolant de vore que el BLOC està creixent de manera exponencial, que cada vegada som més i que presentaran la millor candidatura i el millor programa per a Tavernes. I això hi ha gent que no pot suportar-ho.

A treballar per Tavernes!!!

Ramon ha dit...

Amic jo votaré a Jordi.... clar que hi han partits que m'han deixat bocabadat.... per això ni tant sols per un moment pense en ell. Però jo sóc d'aquells que no perdone... no perdone vore a Morera amb una senyera amb el blau, ni perdone que estiga governant ajuntaments amb el PP, que vols que et diga, quan ho facen els partits que encara mereixen la meva confiança, la perdran, de segur.

Anònim ha dit...

Espere que no passe com a les eleccions de 1.995!

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Espere que no passe com a les eleccions de 1.995!
01/03/2011 20:23:00

D'això ja fa mes de 15 anys, pense que el BLOC presenta un equip jove, amb força i il·lusió.
Jordi i companyia, endavant. De segur que Manolo li veu les orelles al llop i igual va més sovit al WC estos dies!

Anònim ha dit...

Quantes tonteries i quants de comentaris malintencionats, bona llista però amb poca connexió amb la realitat??? Clar, els del Bloc viuen al País de meravelles i se'n van de farra amb Alícia. De sobte, apareix un i es posa a parlar de Xeraco, que si el bloc fa, que si no fa... L'explicació de l'amic Valler-xeraquer ho aclara tot, però quines ganes de fer mal!!! Enric Morera amb blau???? Voldria el context, tanmateix el que sí sé és que el Bloc a passat de ser un partit catalanista a altre ben diferent d'extremadreta, no sé qui voldria donar eixa imatge, però ho imagine. A mi em pareix que el Bloc és l'unic partit nacionalista i progressista que ha mantés la mateixa línia en tot allò que representa el valencianisme actiu. El bloc té la millor llista per ara i també el millor candidat, no el conec personalment però m'han parlat molt bé d'ell. Són gent responsable que pel que veig que no han entrat en política per xuclar del pot, sinó per responsabilitat de millorar un poble que se'n va a la... Crec que no ho he dit, però ja ho sabreu, jo votaré al Bloc, jo votaré a Jordi Juan.

Anònim ha dit...

Jo també crec que tenen un molt bon equip, inmillorable, ... etc. Però crec que no es pot estar tot el dia parlant del mateix:
que si jo soc doctor i l' altre es llicenciat.... Vull dir, allò que la política i tots els ciutadans de Tavernes necesitem, és que ens oferiu altres més coses!

Anònim ha dit...

Com ha dit algú, jo també confie que no passe com en el 95. El PSOE va tindre 5 regidors, EU 3 regidors i 2 el Bloc 2. Com que el PSOE i EU no es podien vore ni en máscara perquè els anys anteriors el PSOE havia pactat amb el PP i UV per llevar-li l'alcaldia a EU, no es va arribar a cap acord, cadascú es va votar a ell i el PP amb 7 regidors va tindre l'alcaldia.
Confie que ara si es dóna el cas no es repetisca.

falcó ha dit...

Com diria aquell personatge il·ustradíssim i mediàtic, en certa època, en dues paraules: "IMPRE - SIONANT". Enhorabona als del Bloc. Conec ben poca gent dels que formen part de la llista per la qual cosa, no hi ha dubte que ha estat una candidadtura renovada i demostra el creixement que ha experimentat el Bloc, no sols a Tavernes sinó també a altre llocs del nostre benvolgut país, el valencià.

Pel que fa als comentaris crítics, tots ells per tal de desviar l'atenció, (culpa de la Cotorra per no censurar-los assenyalant, en un comentari, que no han estat publicats perquè no tenen res a veure amb el que se està parlant. Si volen que envien el comentari en altres informacions o com a informació i així, els que estigam en desacord, rebratre-ho i comentar al respecte). Doncs dir que no cal fer-los el joc i esclarir una cosa adreçada a la persona o persones que els realitza: quan es comenta i critica cal acompanyar-ho d'arguments vàlids, contratats i certs, no amb veritats a mitges que són pitjor que les mentides. No val a traure les coses de context segons li interessen a cadascú.

Pel que fa al cas de Xeraco, del que ha havut resposta i ben encertada per cert, sols afegiré una cosa. Sovint, quan es tracta d'un ex nacionalista, és a dir, aquella persona que per no poder traure del Bloc, abans UPV, o per problemes i discrepàncies personals se'n va passar a un altre partit polític o millor dit, al PSOE, perquè a un altre partit tampoc trauria res si no fos el PP, sempre es mostra més agressiu i crític en tot allò que fan els seus ex companys i fins i tot, amics o familiars. Quan he parlat amb algun, per justificar la mania i animatversió que li tenen al Bloc, mai m'han donat cap argument convincent. Sols els preocupa que pacten o hagen pactat amb la dreta. Ja poden fer el que vullguen, que tot està malament. Si el PSOE pacta amb el PP o altres partits de dreta a ajuntaments, a lleis, als estatuts i després brinden tots junts, i a qualsevol cosa, fins i tot per governar un parlament autonòmic com al País Basc, això si que està ben fet i sempre argumenten que és pel bé dels ciutadans i per responsabilitat política. La lliçó si que la tenen ben apresa. No sé si serà que són uns irresponsables què damunt tenen molt mala llet o molt poca vergonya, o que no veuen la biga en el seu ull i si la palla en el de l'altre.

Finalment, quan en una candidatura apareix reflectida la preparació acadèmica i ocupació professional és per demanda de la Junta Electoral central a la que se li han d'aportar totes les dades personals de tots i cadascun dels components, fins i tot una foto de csdascun. Company Ramon, tampoc té massa importància. Comprenc que no vullgues votar el Bloc ni crec que hages de justificar-ho. No ets l'únic que no vota el Bloc. El poble valencià i pobles del país no estarien tan malament si l'únic que no votara el Bloc fores tu. Et demane però, que per convéncer-me, no desprestigies els contrincants, tant si són del Bloc com del partit que siga sinó, ens digues què trobes de bo o què tenen de bo els que tu vols votar. Pot ser així em convenceràs.

Lluis ha dit...

Senyor Falcó, de la mateixa manera que crec que és un pacte antinatural els pactes PSOE-PP, crec, que després de l'eslogan "Adéu PP", és també antinatural pactes Bloc-PP, i sobre els pactes prou... Al seu escrit, hi ha pot ser una manera d'entendre la diversitat d'opinios un poc particular.... "si tant sols fores tu l'unic que no votares al bloc...." home.... al Bloc, no són ser superiors, a tots els partits hi ha gent molt vàlida. Sobre el nacionalisme descafeinat que practica el bloc, podem parlar, no he escoltat a cap dels seus dirigents parlar de quina llengua parlem... ni de la unitat dels Països Catalans, aquest nacionalisme, no m'agrada amic falcó, m'agrada més el que practiquen partits com ER, o com les CUP'S.

Si, tens raó que és una llista impresionant... gent molt qualificada... ahi no hi ha discussió possible. Però esteu cometent un error, i és creure que sou el melic del món.

Josep ha dit...

Senyor Lluís hi ha coses tan evidents en el Bloc que no cal ni dir-les. Jo no repetesc tots els dies sóc valencià i parle català i ho faig a la manera de Valèncià i ningú m'ho posa en dubte. ¿La llengua i els PPCC? Dubte que vosté, ER i qualsevol CUP tinga més clar el marc cultural al qual pertanyem i que aplica i practica tota la gent del Bloc. ¿Que cal anar dient-ho tots els dies? Però si tota la vida han sigut els catalanistes.

Si els del Bloc no parlen tots els dies i moments dels PPCC són roins i si ho fan com quan intenten portar un projecte comú a Europa i recolzen una candidatura europeista on hi ha CiU els acusem de dretes. ¿Com quedem?

Amic falcó, quanta raó tens. Cap argument convincent i aplicar als altres el mateix que nosaltres fem.
Això de la palla....

Anònim ha dit...

Esperem a que es facen publiques la resta de llistes per decidir quina es la millor.
Que la llista del Bloc es molt bona, ningú ho dubta, però no es pot ser tant prepotent per dir que és la millor llista, sense haber vist la resta!

Anònim ha dit...

Jo votaré a Jordí, encara que no m'acaba d'agradar el "netejó" que han pegat!

Anònim ha dit...

Cal acceptar les crítiques, ja que en el moment que s'entra en política, estas expossat a elles. I a més cal agafarles com una ferramenta per estudiarla (tant per considerar-la com per rebutjar-la). No podem exigir a tota la gent, que escriga elogis!. Si ens haguèrem elogiat desde la prehistòria, ara encara duríem a la butjaca dues pedres per encendren's el cigarret!. Això sí, criticar respetuosament!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha un anònim que diu que "la llista del Bloc es molt bona, ningú ho dubta, però no es pot ser tant prepotent per dir que és la millor llista, sense haber vist la resta!".

Això de que és la millor llista no ho ha dit el Bloc. Per tant, això de la prepotència sobra.
I tota la raó tens: no es pot opinar fins conéixer-les totes. Però els comentaris dels participants fets a una nota de premsa del Bloc, com se sol dir en altres llocs, no són les opinions oficials del Bloc ni tampoc de La Cotorra.
Preferim fer l'aclariment a no publicar-ho i evitar-nos acusacions de censors perquè alguna cosa d'aquest estil o amb insults o desprecis no es publica.

Un de Tavernes ha dit...

Està clar que hi ha molta gent que no pot suportar ni vore que el BLOC estiga creixent tant i haja preparat, abans que ningú,una llista i un grup humà excel.lent.

Només dir una cosa, vosaltres seguiu criticant i diguent "poctrellats". Nosaltres continuarem treballant de valent per Tavernes.

XELO ha dit...

Molts som els qui ens queixem a casa o amb els amics de que les coses no van bé, que el poble ha anat cap arrere. Però pocs son el que fan un pas endavant per canviar-les.
Enhorabona als candidats del BLOC perquè ells ha fet el pas endavant. I doble enhorabona perquè ho han fet fora del paraigües dels dos grans Partits que controlen els mitjans de comunicació i es reparteixen el pastis: Ara per a tu, ara per a mi; desvirtuant el sentit de la democràcia.

Anònim ha dit...

Crec que es un bon equip, encara que jo haguera inclós altra gent, amb més experiencia.

Anònim ha dit...

Un gran equip, però hem de continuar treballant! L'habit no fa al monje i un titol universitari no garanteix cap èxit! Sort a maig!

Josep ha dit...

El candidat porta 4 anys de regidor i 3 de portaveu del BLOC, o siga el màxim responsable municipal; la nº 2 porta 3 anys de regidora; a la llista hi ha gent que fa anys que estâ en política i exregidors...
La veritat i des del mâxim respecte a tots els comentaristes, n'hi ha comentaris, com el que demana gent amb més experiencia, que no entenc.

Salut, País i Muntanya!!! ha dit...

Tal i com s'ha dit, el Bloc en cap moment ha dit que la seua llista siga la millor, entre altres coses, per que és l'única presentada... de moment, clar!!!
El que diu que falta gent d'abans, tan sols ha de passar-se per la seu un dissabte qualsevol, per a vore on estan.
He de dir que ni Jordi ni cap altre membre d'aquesta llista, porta el seu currículum a la cara, tan sols, com ja han dit abans, és un simple formulis-me, això si, per preferir, jo sempre preferisc gent preparada i que sàpiga endollar-se ràpidament a qualsevol tasca que se li encomane, crec que altres que no estiguen tant preparats, igual li pot costar una mica més...
... i al final de tot, el millor i ahí supose estareu tots d'acord, que ja siga el Bloc o altres llistes, puguen portar a les seues llistes gent molt preparades, per a un clar objectiu... dur endavant el nostre poble, que falta li fa.
I com al futbol, els piques donen "vidilla", de no ser així, aquesta vida seria molt avorrida.
Salut, País i Muntanya!!!

Anònim ha dit...

Crec que ni falta ni sobra ningú. Només cal llegir: elegida per unanimitat. I això vol dir, crec jo, que tots els presents sense excepció, els històrics i no històrics, els joves i menys joves van estar d'acord i van acceptar UNANIMEMENT una llista de renovació total. La joventut al poder, o almenys a intentar canviar el món. I en això li alabe el gust al Bloc.

Fa uns anys quan el Bloc va posar gent major, se li va demanar renovació; i ara que renova demanem gent amb més experiència. ¿Com quedem?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues: que ací siga un lloc on tothom pot opinar, on mai hem demanat el DNI per dir la seua com fan els diaris, que creguem en la llibertat d'expressió, que pensem que les opinions podem ser moltes i variades, matisables i etc etc (per no fer-ho llarg), però TOT AIXÒ no dóna perquè cadascú escriga com vulga, el que vulga i de la manera que vulga, sense atendre unes mínimes exigències d'educació i respecte a les persones com a tals, independentment de la seua vessant política i pública.
I eixos escrits no anem a publicar-los. Encara que ens diguen que som poc democràtics i ens posen "a caldo" entre els amics.

vicent ha dit...

Enhorabona a la gent del Bloc per ser com són. No conec la majoria de la gent de la candidatura però pel que he vist i pels que conec, sols puc dir-los que m'agrada el que han fet i encoratjar-los per fer tot el possible per canviar les coses a la política local i també a la autonòmica. A poc a poc, amb seny, amb sapiència, amb contniuitat com la que des del Bloc esteu tenint a tots els llocs.

Heu de tindre en compte que sou d'un país desllevassat, desintegrat, desarrelat i qualsevol altre qualificatiu que vullgau posar-li on, lamentablement per a mi que em sent orgullós de ser valencià, les coses són totalment a l'inrevés d'altres indrets. Al País Valencià, allò que a un altre lloc és blanc, ací és negre. Si la corrupció és un mal que hi ha que treaure de les institucions a tots els llocs, ací és un argument per donar-li més vots al corrupte. Si en un altre lloc, els que no estimen les senyes d'identitat del poble on viuen, ni defensen els seus habitants, costums, lleis, llengua, història i cultura, el fan fora a les primeres de canvi, ací li donen cada vegada més poder.

Això. Xicots i Xicotes del Bloc de Tavernes. Treballeu pels vostres veïns des del poder que us atorguen les urnes, que no vull llevar-vos la il·lusió però ja veureu com quan tot passe no es creureu res del que veureu. Sigau constrants que d'ací cent anys, els nostres descendents ja podran comptar amb un partit ferm i suficientment fort per canviar les coses. El meu suport, en forma de vot, el tindreu semprei en tot moment.

un empresario ha dit...

Nunca he participado en este blog. Lo leo de vez en cuando, y me ha llamado bastante la atención que ha suscitado esta noticia del Bloc.
Cuanta atención, y cuanto intento ppor marear la perdiz y mear fuera de tiesto de algunos comentarios que, a poco que uno se fije, puede reconocer a gente (de peso) de otras formaciones.

Al grano, y el motivo por el que hoy me he desvirgado en este blog ameno que es la Cotorra de la Vall. Primero mis disculpas por no saber escribir en valenciano. Cuando yo iba a escuela no lo impartian aún. Lastima.

Yo soy empresario. Y solo digo una cosa. Para contratar a mis trabajadores, la formación y la preparación son FUNDAMENTALES. ¿Porqué no va a serlo tambien para DIRIGIR UNA CIUDAD?

Sabes que te digo, Jordi, y no te conozco en persona, aunque me han hablado de ti? Que alguien como tu, que podria hacerse de oro en una formación como PP o PSOE, lidere una formación pequeña y con poco margen, a mi me dice suficiente del tipo de persona que debes de ser. Y te aseguro que a fecha de hoy, y viendo como se está gestionando, y visto lo visto y sabiendo lo que se, voy a cambiar mi voto, y por primera vez en mi vida voy a votar a un partido como el tuyo. Espero que goberneis y en otra ocasión pueda firmar una nota de estas con mi propio nombre. Esa será una demostración de cambio real. Suerte.

falcó ha dit...

En primer lloc, senor Lluís, agraïr-li el tractament de senyor i de vosté que em dóna. Amb Falcó sobrava.

Després avisar que el comentari és llarg i l’he dividit en dues parts per a que càpiga.

Sóc de fora. És a dir, que encara que em sent valler, no sóc oriund del poble i he viscut altres experiències en política fora d’ací. De fet, no sé si vosté serà seguidor assidu d’aquest blog on he deixat palesa eixa condició des de fa temps i en reiterats comentaris. Fins les pasades generals he estat votant del PSOE, cosa de la que no em sent especialment satisfet però ara, el que cal és passar pàgina, tal com he deixat clar en algunes de les meues intervencions.

Amb una frase del comentari referit al meu em diu que el Bloc peca de incoherent. Crec eixe seria el qualificatiu per al que primer diu una cosa i després en fa una altra, tot i reconeixen en primer lloc el mateix del PSOE. Doncs Esquerra Unida o Esquerra Verda o Esquerra Republicana també diuen una cosa i després fan una altra i no he vist que vosté, ni cap altre comentarista com vosté, facen referència a això. Exemples: EU va pactar amb el PP a Tavernes, jo no vivia a Tavernes aleshores, potser vosté si. Memòria senyor Lluís, memòria si us plau. EV (la del senyor Peris) fins no fa massa mesos, mantenia un pacte de govern amb l’alcaldessa del PP de Benirredrà, un poblet al costat de Gandia i que la gran urbe vol fagocitar i engolar-se’l, encara que siga en contra de la majoria dels seus veïns, com ha passat amb el Grau, Beniopa i Benipeixcar. ER mai pactaria amb un partit espanyolista i va fer president un del PSOE (Partido Socialista Obrero ESPAÑOL). Així li han anat les eleccions pasades, encara que han estat altres motius també els que han influit . Ha estat l’opció més castigada a Catalunya (això se’n diu seny democràtic d’un poble i la resta són clientelismes, ventres agraïts o ves a saber quin qualificatiu posar-li al poble valencià on, quan més corrupte siga el polític o partit, més vots se li atorguen). Un dirigent d’ERPV a Gandia se’n va passar al PSOE, ara fa uns anys, al·legant que se n’anava a un partit més progresista i d’esquerres. No, se n’anava a un partit d’on podia treure més que no pas amb ERPV.

Vosté dirà: “—Pocs exemples em dóna, senyor Falcó”.
I jo li contestaré: —Pocs llocs són on estan representats els partits esmentats al nostre País i per això, poc podem dir d’ells. Si estiguessin en més llocs, segur que exemples hi haurien més

Cadascú som lliures d’interpretar les opinions dels altres. Igual que vosté interpreta la meua opinió o comentari, el mateix puc fer jo del seu i no cal fer esment. Discrepar és bo i sa. Dir que si vosté hagués estat l’únic valencià que no hagués votat el Bloc tots els anys passats, (prengas-ho com vullga), no vol dir que els del Bloc siguen els àngels benefactors i purs, simplement vol dir que un altre gall ens cantaria al poble valencià i no seriem una comunitat tan dolenta, tan desarrelada, tan manipulada, adormida i adoctrinada com la que som. Jo tampoc votava el Bloc per allò del vot útil, no sé si vosté ho haurà escoltat mai això, però li puc ben dir que votava PSOE per no tirar el meu vot i perquè pensava que al final se n’adonarien i treballarien pel meu país, el valencià. Ara, com no vull votar PSOE i no vull tirar el meu vot a l’escombreria, al fem, a la papelera, votaré Bloc i no EU, perquè no són nacionalistes valencians sinó espanyols. Són més bé un niu de lios; ni ER perquè si al Bloc li ha costat arribar on ha arribat que no és a cap lloc, encara, no vull pensar el que farà ER al nostre país, ni tampoc EV (Peris) perquè eixos ni tenen pàtria ni sentiments de res, són els clàssics trepes que només volen viure del conte i xuclar del pot sense doblar el llom o posar a treballar les neurones, les poques que puguen tindre.

Fins ací la primera part.

falcó ha dit...

SEGONA PART

Treballar pel país no sols és en clau econòmica, tan important i bàsica i que tant ens preocupa ara, sinó també en recuperar la identitat, la història, la llengua mare, etc, etc, perquè sense això mai podrem dir que som un país. Si les persones vingudes de fora, siga d’on siga la seua procedència, no fem per integrar-les donant-los a conéixer els nostres costums, la nostra llengua, història i senyes d’identitat, mai aconseguirem que s’integren, sempre ens consideraran, i usaré el seu qualificatiu, un poble descafeinat, com el que som. Això no sols es fa a l’escola, s’ha de fer als mitjans de comunicació, al carrer, a casa, a les institucions, dia a dia com una cosa quotidiana. Llavors, si el Bloc, abans UPV, són nacionalisme descafeinat, dígam vosté a mi, quin és el nacionalisme torrefacte al nostre país. Aquests sempre han mantés el seu discurs i per culpa d’això no han estat mai ben apreciats per la majoria del poble valencià, tillant-los de catalanistas (no és cap insult tampoc), segell que encara arrosseguen a hores d’ara i no els beneficia per traure representació a les institucions. Crec que no estic dien cap burrada. Sempre se’ls havia demanat moderació, fins i tot des de l’àmbit de la cultura on els deien que el que calia primer era arribar a les institucions i després, des de dins, intentar canviar les coses per a millorar i avançar com a poble. Que havien de ser polítics i fer política com els demés, allò que en castellà se’n diu: “donde dije digo, digo Diego” o “puedo prometer y prometo” . Ara, però, sembla que tampoc això està ben vist, si és que realment han aprés i fan política barroera com els altres partits, grans i menuts, que estan o han estat en el poder.

No cal doncs anar amb una enganxina al front dien que jo sóc valencià de socarrel i no comulgue amb la lletra de l’himne que m’han imposat, ni em sent identificat amb la senyera coronada sobre fons blau que pertany sols a la ciutat de València, sinó amb la quatribarrada, penó de referència del rei que ens va configurar com a poble i que la meua llengua és el català però que oficialment, sentimentalment i realment també se li pot dir valencià. Això no cal dir-ho sinó fer-ho, dia a dia. I això és el que han fet els del Bloc tots els anys que porten en política i per això, pot estar vosté ben segur, no han aconseguit mai arribar a ser un partit fort amb el que poder fer-nos sentir els valencians i influir a totarreu. Potser, part de culpa la tinga jo. No me n’avergonyisc però, com ja he dit, cal passar pàgina i apostar per canviar les coses.

Pot ser per a vosté la qualificació professional no siga suficient per gestionar adequadament un poble, i pot ser tinga raó però coincidirà amb mi en què, una bona preparació acadèmica ajuda i pot ser un garant i serveix per elevar la categoria dels càrrecs públics, tan denostada i devaluada a hores d’ara. Qualsevol és regidor, conseller o minestre, i gent preparada i amb coneixements collint toronja o netejan séquies a l’estiu, i no vull menysprear eixos treballs ni cap altre. Tots els treballs són dignes i necessaris. Li pregue ara no malinterprete aquesta manifestació o la interprete a la seua conveniència.

Moltes gràcies! I atmeta’m un suggeriment o consell. Vosté vote lliurement l’opció què més li convença, li convinga o el que siga, però no es justifique amb justificacions injustificables perquè no vota les altres opcions o una en concret com la que diu. No Cal. I si ho fa, al menys no mentisca. Diga la veritat com jo he fet. Jo votava PSOE i no al Bloc, amb els qui em sentia realment identificat però, per allò del vot útil (ja que ells no arribaven a superar el 5% a les Corts Valencianes), i volia prestar el meu vot a una formació que aconseguira representació segura, allò que se’n diu: apostar a cavall guanyador. votava PSOE amb els que en veia més aprop, totalment enganyat. Passats els anys he vist que no són dels meus.

foraster ha dit...

Després de veure el video, molt ben fet per cert, em quede amb una frase que diu el candidat, Jordi Juan: —"A partir d'ara el Bloc deixarà de ser un partit d'oposició. A partir d'ara el Bloc passarà a ser un partit de govern...". Déu ho vulga i especialment els vallers i valleres amb edat de votar. Espere que el poble de Tavernes es desperte d'una vegada. Es rente la cara i amb la conciència tranquila, les mans netes i amb la certesa de fer les coses ben fetes, el 22 de maig, vaja a votar i vote el Bloc. Després se'n torne a casa o allà on vulga, amb la satisfacció d'haver contribuit a millorar la qualititat de vida del poble on viu i del qual és part.

Anònim ha dit...

Estic molt sorprès pels comentaris tipus: "falta d'experiència", un xicot que fa mil que és regidor, que va a tots els plenaris, juntament amb la número dos, Llum, que van als plenaris fent oposició de qualitat, no com altres partits de Tavernes, que ni fan oposició ni fan res... Els diuen que no tenen prou experiència??? Jo vos diré per qué diuen això: per que Jordi és el millor candidat per a ser alcalde de Tavernes!! I només poden criticar-li el ser jove. Jove sí, però sobradament preparat per a dur endavant un poble, que a dia d'avuí, deixa molt que desitjar. Molts ànims al Bloc!!