L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 31 de març del 2011

Les voreres d'Els Sequers




 Conta el senyor alcalde en una de les pàgines socials d'internet que un veí li preguntava per les voreres dels Sequers i li contesta que són unes obres incloses en la construcció de 80 ninxols dels cementeri, cosa que aprofita per explicar la inversió i per acabar dient que "les ha fet una empresa local". 

Una matisació: l'empresa serà local, però no ens han dit d'on són els treballadors. I això caldria especificar-ho i dir-ho perquè hi ha gent que no està conforme en res i pensa que la gent del poble treballa poc en aquestes obres i empreses local. I quan ho diuen per alguna cosa serà!

El que si ens ha estranyat és que el senyor alcalde parle de les voreres dels Sequers. ¿No seria millor dir les del Camí la Dula? Sabem que un lapsus el té qualsevol..... però clar, ha de dir que són del Camí la Dula, les d'anar al Cementeri, i no dels Sequers  perquè, a pesar de les moltes demandes, papers, queixes dels veïns  i algun que altre giró de peu dels vianants, les voreres dels Sequers continuen igual de trencades, alçades per les arrels i desfetes.

I eixa situació el nostre senyor alcalde sap ben bé que no no ve d'un mes ni de dos, sinó d'anys. Però no han fet res. Només cal que fixar-se en les fotografies. I només són un exemple menut del què podem trobar en Els Sequers! 

És el que deiem la setmana passada en parlar de les voreres del carrer Salmeron: s'estan canviant en eixe carrer quan estaven en molt bon ús mentre en altres, desfetes, no s'apanyen. Així va el poble!

-